Krav på over tre millioner

Etter at Baker Narum gikk konkurs i forrige måned er det meldt inn 121 krav på til sammen over tre millioner kroner til boet.

Publisert Sist oppdatert

Første skiftesamling etter Baker Narum-konkursen ble avholdt 4. juli i Ringerike tingrett. Her la bostyrer, advokat Stian Hatleberg i advokatfirmaet Buttingsrud, fram en oversikt over 121 anmeldte krav i en foreløpig innberetning. Samlet utgjør kravene 3.077.627 kroner, skriver Ringerikes Blad, som også har publisert listen over alle kreditorene.

Krav om lønn og feriepenger til virksomhetens 35 ansatte skal ikke være tatt med i denne oversikten.

Bostyrer har imidlertid klart å selge en del av boets eiendeler allerede. For eksempel har driftstilbehør fra utsalgsstedet i Hønengata blitt overdratt til  Coop Øst SA for 80.000 kroner, mens diverse driftstilbehør og varelager fra Søndre Torg er overdratt til Liss Rita Bakken for 50.000 kroner.

Bostyreren sier til til Ringerikes Blad at det er utsikter til en viss dekning av anmeldte fordringer, blant annet fordi det er innestående beløp på boets konto og fordi selskapet hadde drift utover konkursdato og dermed ekstra inntekter.

Powered by Labrador CMS