Får midlertidig lov å selge sjokolade i USA

Sjokoladeinnovatøren Barry Callebaut, har fått en midlertidig tillatelse fra amerikanske myndigheter til å lansere Ruby sjokolade.

Publisert

Barry Callebaut kaller den rosa godsaken for «den fjerde sjokoladen» og ønsker en vei inn til det store, amerikanske markedet. Dette ser nå ut som går veien, de har fått en tillatelse til å etablere produktet i markedet.

Sjokoladeinnovatør

– Barry Callebaut har etablert seg globalt som en pioner og innovatør innen sjokolade og kakao. Med godkjenningen av denne midlertidige markedsføringstillatelsen, vil vi forstå mer av markedet, når vi introduserer Ruby som sjokolade for det amerikanske folk, sier Peter Boone, administrerende direktør og president, Barry Callebaut Americas i en pressemelding.

Selskapet Barry Callebaut er en av verdens største kakaoprodusenter og har en årlig produksjon på 1,7 millioner tonn kakao. Ruby sjokolade blir markedsført som «den fjerde sjokolade» og selv om tilvirkningen er en forretningshemmelighet, spekuleres det i at sjokoladen lages av ufermenterte kakaobønner fra Brasil som har en naturlig rød/rosa farge.

Powered by Labrador CMS