Brødserien Naturlig Sunt, i samarbeid med DNT og Møllerens, relanseres denne uken.
Brødserien Naturlig Sunt, i samarbeid med DNT og Møllerens, relanseres denne uken.

Bakehuset samarbeider med DNT

Naturlig Sunt, en serie brød som i samarbeid med DNT relanseres i uke 37, skal bidra til næringsrike og sunne matpakker fremover, melder Bakehuset.

Publisert Sist oppdatert

Serien med sunne og grove brød, Naturlig Sunt, er et resultat av Bakehusets samarbeid med Den Norske Turistforening og Møllerens. Brødene har et høyt innhold av fiber og fullkorn, og vil nok appellere til småbarnsfamilier og aktive mennesker.

– Et sunt kosthold med god og næringsrik mat og fysisk aktivitet går hånd i hånd, derfor samarbeider vi nå med DNT og Møllerens om brødserien Naturlig Sunt til det turglade norske folk, sier markedsdirektør Gry Thomsen i Bakehuset.

Bra for kroppen

Alle brødene i Naturlig Sunt-serien er grove eller ekstra grove. De er også nøkkelhullsmerket. Serien med brød passer slik godt til helsemyndighetenes kostholdsråd, hvor det anbefales at vi spiser mer grove kornprodukter. Et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold er bra. Nylig kom også en rapport som styrker tidligere forskning på at fullkorn og fiber kan forebygge tarmkreft.

– Spiser du fire brødskiver fra brød med stor andel sammalt mel, for eksempel Naturlig Sunt Grovbrød som er merket med ekstra grovt på Brødskalaen, dekker det en voksen persons anbefalt daglige mengde fullkorn, sier Aina Marie Lien, fagsjef for sunnhet og ernæring i Norgesgruppen.

 

Powered by Labrador CMS