Salgssuksess for Bakehuset

Funkygine fiberbrød er nå det tredje mest solgte brødet i dagligvarekjeden Kiwi.

Publisert Sist oppdatert

Jørgine er en veldig god brødambassadør.

Influenceren Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine er virkelig i vinden for tiden. I tillegg til at hun er med i Skal vi Danse, er hun også aktuell med sin egen tv-serie. Funkyfam, som serien heter, satte ny seerrekord da den ble sluppet på Tv 2 Sumo i oktober. Og på Se og Hørs årlige kjendisgalla søndag 3. november ble Jørgine kåret til årets influencer.

All denne oppmerksomheten rundt Funkygine er også verdifull for Bakehuset. Funkygine er nemlig Bakehusets brødambassadør. Siden samarbeidet mellom influenceren og bakeriet ble innledet i vinter, har Funkygine flere ganger fremsnakket brød på bloggen sin.

– Jørgine snakket varmt om brød også før hun ble vår ambassadør, så det å fremsnakke brød er helt naturlig for henne, sier markedsdirektør i Bakehuset, Gry Thomsen til Bakeri.net.

Grovt og sunt brød

Denne høsten har Bakehuset og Funkygine lansert et nytt brød sammen. Funkygine fiberbrød kom i salg i september, og i løpet av kort tid har dette brødet blitt svært populært.

– Funkygine fiberbrød har blitt en suksess, og noe av grunnen er, uten tvil, at Jørgine er en veldig god brødambassadør. Hun spiser grovt brød som en del av et normalt sunt kosthold og kommuniserer også det til sine følgere i sosiale medier. En annen grunn til at brødet selger så bra, er nok at det smaker godt og holder seg saftig lenge. I tillegg er det ekstra grovt og nøkkelhullsmerket. Alt dette er viktig for forbrukerne, sier markedsdirektør i Bakehuset, Gry Thomsen.

Hun legger til at mye oppmerksomhet rundt Funkygine også bidrar til oppmerksomhet rundt brødet.

Over all forventning

– Jørgine har veldig lenge vært en profilert person, men gjennom deltakelsen i Skal vi Danse og sin egen tv-serie, har hun nok blitt kjent for enda flere. Vi tror at begge seriene bidrar til å øke oppmerksomheten rundt henne, og dermed også brødet. I Bakehuset er vi selvsagt veldig glade og stolte over at hun ble kåret til årets influencer, og vi krysser fingrene for at hun vinner Skal vi Danse, sier Thomsen.

Bakehuset offentliggjør ikke salgstall for brød, men Thomsen kan fortelle at Funkygine fiberbrød selger enda bedre enn forventet.

– Vi selger mer enn prognosene, så salget går veldig bra. Målt i antall brød er Funkygine fiberbrød nå det tredje mest solgte brødet i dagligvarekjeden Kiwi, forteller Thomsen.

Sporty: Trening er et av hovedtemaene på bloggen til Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine. Foto: Bakehuset
Sporty: Trening er et av hovedtemaene på bloggen til Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine. Foto: Bakehuset

 

Powered by Labrador CMS