Pascal vurderer å åpne i to nye byer

– Vi arbeider med å etablere en struktur som kan ivareta kvaliteten i konditorier også utenfor Oslo.

Publisert

Kvalitet er mitt premiss for å drive med dette. Jeg ønsker ikke å skuffe folk.

I helgen kommer kjendiskonditor Pascal Dupuy til Trondheim, melder Adresseavisen.

– Jeg skal finne ut om det er et marked i denne byen, sier Dupuy til avisen.

Pascal Dupuy åpnet sitt første konditori i Oslo sommeren 1995. Han har alltid sagt nei til åpne andre steder i landet, og begrunnelsen har vært at han ønsker å ha full kontroll på kvaliteten.

Nå ønsker han likevel å se på muligheten for å åpne utsalg i både Trondheim og Bergen.

–  Vi arbeider med å etablere en struktur som kan ivareta kvaliteten i konditorier også utenfor Oslo. Kvalitet er mitt premiss for å drive med dette. Jeg ønsker ikke å skuffe folk, forklarer Dupuy.

Populære pop ups

Den siste tiden har han holdt såkalte pop up-utsalg flere steder i landet, og i dag åpner han et pop up-utsalg ved Comfort Hotel i Trondheim. Forrige helg holdt han et tilsvarende pop up-utsalg i Bergen, og det tiltrakk seg over 4000 besøkende på tre dager.

–  Tusen, tusen takk til alle dere som kom. Vi har fått så mange komplimenter og så mange har sagt at de ønsker oss velkommen i Bergen. Det varmer virkelig hjertet mitt. Vi jobber nå med en struktur som skal gi oss muligheten til å etablere oss i Bergen, og dette blir veldig gøy. Det blir sikkert noen flere pop ups før vi er på plass, forteller Dupuy i en video på Facebook.

Skal ta temperaturen

Til Adresseavisen forteller Dupuy at han har fått flere henvendelser fra gårdeiere i Bergen som tilbyr ham å leie lokaler etter pop-up-utsalget, men at han ennå ikke har sett seg ut et passende sted i Trondheim.

– Først skal vi ta temperaturen for å finne ut om det er et marked i denne byen, og så håper vi å åpne et Pascal-konditori i Trondheim i løpet av 12–18 måneder. Det er målet, sier han.

Powered by Labrador CMS