Det var mange fremmøtte og god stemning da vinnerne i Pals Callebaut Challenge 2023 ble kåret på Bondi Gård i Asker.

Pals gjentar suksessen

Leverandøren arrangerer Pals Callebaut Challenge for tredje året på rad. 

Publisert

– Vi arrangerte Pals Callebaut Challenge for første gang i 2022 fordi vi som leverandør ønsker å bidra til å skape engasjement og spre inspirasjon i bransjen. Konkurransen har fått flere og flere deltakere for hver gang, noe som er veldig moro, og nå gjentar vi suksessen for tredje året på rad.

Det sier markedssjef i Pals, Jannicke Færden Berle, til Bakeri.net.

Kake og/eller konfekt

Som vanlig inviterer leverandøren bakere og konditorer over hele landet, både faglærte og lærlinger, til å delta i konkurransen. Årets oppgave er å lage en deilig kake og/eller en deilig konfekt med en av bestselgerne fra Callebaut/Cacao Barry samt en egenprodusert Pals-vare. 

Barry Callebaut er verdens ledende produsent av kvalitetssjokolade, og noe av det som Pals produserer selv er kakemikser, syltetøy, mandelmasser og kaffe. Pals har utarbeidet en liste over aktuelle produkter som deltakerne får kjøpe til halv pris i forbindelse med konkurransen.

I Pals Callebaut Challenge 2023 ble det kåret vinnere i tre ulike kategorier: Fra venstre Malin Skagen (kake), Monika Wetlesen Hagfors (konfekt) og Julia Anjali Mohan (dessert).

Attraktivt å delta

Fristen for å melde seg på Pals Callebaut Challenge 2024 er satt til fredag 21. juni. De ferdige bidragene skal leveres til nærmeste Pals-konsulent innen fredag 30. august. Et profesjonelt dommerpanel vil bedømme dem basert på utseende, smak, bruk av råvarer, sammensetning og kreativitet. 

Onsdag 11. september arrangeres premieutdelingen på Søndre Bondi Gård i Asker. Vinneren i hver kategori får gratis deltakelse på et av de populære Pals Primulator Master Class-sjokoladekursene i premie. Også de som kommer på andre- og tredjeplass vil få fine premier, og alle vil få diplom.

– Vi ser at deltakelse i Pals Callebaut Challenge gir anerkjennelse og at mange setter det på CV-en sin. Det synes vi selvfølgelig er veldig hyggelig. Ikke minst er dette en attraktiv konkurranse for unge bakere og konditorer. Det første året var det jo en lærling som vant, påpeker markedssjefen.

Mari Sæther, som den gang var konditorlærling ved Grand Hotel, vant Pals Callebaut Challenge 2022 i kategorien kake/dessert/konfekt.
Powered by Labrador CMS