Kjetil Dale Aas skal ordne med alt praktisk rundt Baker- og Konditorlandlaget slik at utøverne får mer tid til å trene.
Kjetil Dale Aas skal ordne med alt praktisk rundt Baker- og Konditorlandlaget slik at utøverne får mer tid til å trene.

Nytt ansikt på Baker- og Konditorlandslaget

Kjetil Dale Aas er ny koordinator på BKL. Han skal ta seg av alt det praktiske rundt Landslaget slik at utøverne får mest mulig tid til å trene.

Publisert Sist oppdatert

Jeg følte at nå var tiden inne for å gi litt tilbake til en bransje jeg har vært en del av i mange år.

Det er en ringrev med lang bransjeerfaring som nå er ny koordinator på Landslaget.

Kjetil Dale Aas leder til daglig Baker og Konditorbransjens Opplæringskontor (BKO), er utdannet både baker og konditor og har jobbet i bedrifter som Baker Brun, Solbrød og Norgesmøllene.

Gir tilbake

– Jeg følte at nå var tiden inne for å gi litt tilbake til en bransje jeg har vært en del av i mange år. Å jobbe for og med Landslaget er interessant og spennende, og jeg som selv har 25 års erfaring som baker, ser jo at jeg kan lite i møte med landslagsutøverne. Det er en flott gjeng å jobbe sammen med, sier Dale Aas.

For hovedtrener André Løvaas var det bra å få med en person som kan bransjen og forstår hva laget driver med.

– Kjetil skal være vår fikser. Han skal ordne det praktiske slik at utøverne kan konsentrere seg om å bake og vi trenere kan konsentrere oss om å coache. Han blir en del av landslagsgjengen, sier Løvaas.

Skal fikse det praktiske

 – Hva består jobben i?

– Jeg skal ordne med alt av papirarbeid slik at utøverne slipper å gjøre dette selv. Jeg bestiller og ordner med hoteller, passer på at det er ledige lokaler når laget skal trene og jeg holder kontakten mot arrangører av konkurranser og passer på at alt av dokumentasjon er på plass. Samt annet som må ordnes, sier Dale Aas.

– Det har vært viktig og riktig for meg å få på plass folk i alle roller rundt Landslaget slik at det blir en organisasjon som går på egen motor. Skulle noen nøkkelpersoner gi seg, så går landslagsmaskinen videre uten noe rusk. Med Kjetil på laget blir vi rett og slett en mer proff organisasjon, sier André Løvaas.

Blir motivert

– Hva er det med Landslaget som gjør at du vil bruke masse av egen fritid på dette prosjektet?

– Hovedgrunnen er at jeg blir en del av det fineste Norge kan by på innen baker- og konditorfaget. Jeg jobber sammen med en veldig fin gjeng som gjør meg motivert og at jeg får lyst å lære mer om eget fag, sier Kjetil Dale Aas, som blir med Landslaget ut på neste oppgave som er Nordic i Herning, Danmark 18.-19. mars.

 

Powered by Labrador CMS