Nordens beste iskake á la Hennig-Olsen består av bringebær- og ripssorbet, vaniljeis med browniesbiter og en kjerne av mangosorbet.
Nordens beste iskake á la Hennig-Olsen består av bringebær- og ripssorbet, vaniljeis med browniesbiter og en kjerne av mangosorbet.

Nordens beste iskake à la Hennig-Olsen

Hennig-Olsen Is kommer med flere nye produkter denne høsten, deriblant «Nordens beste iskake», som er laget i samarbeid med Baker- og Konditorlandslaget.

Publisert Sist oppdatert

Jeg tror det er positivt hvis vi kan være med på å dra Baker- og Konditorlandslaget i en mer kommersiell retning.

Vibeke Løseth og Monica Smehagen Enebakk vant i fjor kategorien iskake under Nordic Bakery & Pastry Cup i Oslo. Dermed fikk Hennig-Olsen Is øynene opp for den norske baker- og konditorbransjen, og i vår ble det kjent at iskremprodusenten har signert en treårig sponsoravtale med Baker- og Konditorlandslaget (BKL).

— For vår del er hovedhensikten å dra nytte av landslagets kunnskap, slik at vi kan bli bedre på det vi gjør. Vi er allerede kjent for vår gode kvalitet, men ønsker alltid å forbedre oss ytterligere. Hennig-Olsen er en sterk merkevare, og jeg tror det er positivt hvis vi kan være med på å dra Baker- og Konditorlandslaget i en mer kommersiell retning, som igjen vil gi laget økt oppmerksomhet, sa Trond Leonard Wøien i Hennig-Olsen Is til Baker og Konditor da.

Nå i høst er det første konkrete resultatet av det nye samarbeidet lansert på markedet. På pakken til «Nordens beste iskake» fra Hennig-Olsen Is informeres det om at produktet er inspirert av prisvinneren i kategorien iskake under Nordic Pastry Cup i 2016. Videre står det at iskaken er laget i samarbeid med Baker- og Konditorlandslaget.

Nordens beste iskake fra Hennig-Olsen består av bringebær- og ripssorbet, vaniljeis med browniesbiter og en kjerne av mangosorbet. Hennig-Olsen Is beskriver selv nyheten som «et friskt pust» og «et lekkert innslag» i iskakefamilien.

Wøien i Hennig-Olsen Is ser for seg at Hennig-Olsen Is og BKL kan utvikle flere nye produkter sammen, og kanskje blir det enda en iskake etter hvert? Det norske laget vant i hvert fall kategorien iskake under Nordic også i år. Denne gangen var det Tonje Holtungen og Vilde Nistad Strandos som sto for prestasjonen.

Originalen: Slik så iskaken som Vibeke Løseth og Monica Enebakk vant med i fjorårets Nordic ut.
Originalen: Slik så iskaken som Vibeke Løseth og Monica Enebakk vant med i fjorårets Nordic ut.
Powered by Labrador CMS