PU- og markedsdirektør Kari Wulf i Baker Brun skal snakke om posisjonering og fornying i et marked som er i stadig endring. Hun er en av mange solide foredragsholdere på Møllerens Inspirasjonsdag 2018.
PU- og markedsdirektør Kari Wulf i Baker Brun skal snakke om posisjonering og fornying i et marked som er i stadig endring. Hun er en av mange solide foredragsholdere på Møllerens Inspirasjonsdag 2018.

Her er programmet for inspirasjonsdagen

Programmet for Møllerens inspirasjonsdag 2018 er klart. Dette er årets foredragsholdere.

Publisert Sist oppdatert

Hvordan skape oppmerksomhet og interesse for sine egne produkter og tjenester? Hvilke faktorer skaper påvirkning?

Med et variert program og nøye utvalgte foredragsholdere fra inn- og utland, har Møllerens inspirasjonsdag de siste årene utviklet seg til å bli en viktig møteplass for bransjen.

Årets inspirasjonsdag arrangeres torsdag 6. september på Gamle Museet i Oslo. Programmet for dagen er nå klart, og som vanlig byr det på en rikelig dose inspirasjon, ny kunnskap og ord til ettertanke.

Årets fordragsholdere vil snakke om det som er tema for Møllerens inspirasjonsdag i år, nemlig oppmerksomhet og påvirkning. De vil ta for seg problemstillinger som «hvordan skape oppmerksomhet og interesse for sine egne produkter og tjenester? Hvilke faktorer skaper påvirkning? Hva er det som virker, og hvorfor? I tillegg vil de informere om hvordan nye trender, produkter, innpakning og medievaner påvirker våre muligheter for å skape oppmerksomhet.

Før lunsj

Etter en kort åpning og velkomst ved Norgesmøllene starter det faglige programmet klokken 09:05 med foredraget «Hvordan skape påvirkning» av konsulent Pål Vestby.

Deretter vil Eirik Norman Hansen fra Itch Norway snakke om «Kundeopplevelsen i en digital verden». Hansen vil ta for seg kundens forventninger, endringer i kjøpsprosessen, hvordan bli foretrukket og hvordan konkurranseforholdet påvirkes.

Johannes Cullberg er gründer og administrerende direktør i Sveriges sunneste matvarekjede, Paradiset. Han kommer til inspirasjonsdagen for å fortelle om hvordan man kan jobbe for å utfordre en etablert bransje, tenke nytt og utvikle nye konsepter.

Etter Cullberg og en liten pause er det så klart for Lars Lian og hans fordrag «Hvordan bygge identitet». Gjennom sin lange karriere har Lian vært med på både store oppturer og store nedturer i serverings- og restaurantbransjen. Nøkkelen til hans suksess har vært å forstå hva kundene vil ha, drive smart og skape en helt unik identitet for sine steder. Hvordan han har gjort det, og hvilken lærdom han har tatt med seg på veien, er noe av det han vil fortelle om i foredraget sitt.

Trendsforsker i den danske Pej-Gruppen, Louise Byg Kongsholm, er siste foredragsholder på programmet før lunsj. Hun skal snakke om tidsånd – forbrukeratferd, mat- og retailtrender.

Etter lunsj

Etter lunsj starter programmet opp igjen klokken 13:15 med lakriskongen Johan Bülow. «Slik lærte jeg verden å elske lakris» er tittelen på fordraget som Bülow skal holde.

Så skal PU- og markedsdirektør Kari Wulf i Baker Brun snakke om posisjonering og fornying i et marked som er i stadig endring. Wulf vil blant annet fortelle hva Baker Brun i Bergen har gjort for å skape konkurransefortrinn og fornye seg.

Seniorrådgiver i Helsedirektoratet, Live Bøe Johannessen, skal gi en kort innføring i #MerAv-kampanjen og fortelle hvordan bransjen kan benytte seg av, og ta del i, denne aktuelle kampanjen.

Kontrast er en av få Oslo-restauranter som er blitt hedret med en Michelin-stjerne. Eier og kjøkkensjef ved Kontrast, Mikael Svensson, vil dele sine erfaringer om hvordan man kan arbeide med konsepter og trender for å skille seg ut i restaurantverden. Han vil også snakke om hvilken rolle brød har i menyene hans.

Stig Hjerkinn Haug fra Stig og Stein As er sistemann ut med foredraget «Hvordan skape de gode ideene».

Dersom alt går etter planen vil det faglige programmet på Gamle Museet være avsluttet klokken 16. Senere på kvelden blir det middag med underholdning og utdeling av Møllerens inspirasjonspris på Ekebergrestauranten i Oslo. Her starter opplegget klokken 19. I fjor fikk Morten Schakenda velfortjent prisen. Det er knyttet spenning til hvem juryen i år velger som vinner av prisen.

 

Powered by Labrador CMS