Salgsdirektør industri & bakeri Elisabeth Viken Klokkervold og kommunikasjons- og digitaliseringssjef Vidar Haugsdal, begge i Norgesmøllene, er godt fornøyd med årets inspirasjonsdag.
Salgsdirektør industri & bakeri Elisabeth Viken Klokkervold og kommunikasjons- og digitaliseringssjef Vidar Haugsdal, begge i Norgesmøllene, er godt fornøyd med årets inspirasjonsdag.

Godt fornøyd med årets arrangement

Vidar Haugsdal og Elisabeth Viken Klokkervold i Norgesmøllene er godt fornøyd med årets inspirasjonsdag og lover ny dag neste år dersom bransjen vil.

Møllerens Inspirasjonsdag har befestet seg som en bransjedag der kollegaer fra dagligvare, bakeri, storhusholdning og industri møtes på samme arena. 

På årets inspirasjonsdag skal det ses nærmere på de siste trendene og hvordan bransjen kan manøvrere i et marked i rask endring og med stadig mer bevisste forbrukere.

Salgsdirektør industri & bakeri Elisabeth Viken Klokkervold og kommunikasjons- og digitaliseringssjef Vidar Haugsdal, begge i Norgesmøllene, var godt fornøyd med årets inspirasjonsdag som var den åttende i rekken. 

– Hvordan vil dere oppsummere årets inspirasjonsdag

– Vi er veldig opptatt av hvordan de som er våre gjester har det, så vi går jo rundt og lytter og prater litt. Inntrykket er at folk har trivdes og at programmet har blitt tatt vel imot. 

– Hva er verdien av at bransjefolk på kryss og tvers, med mel som fellesnevner, møtes?

– Hele poenget med dagen vår er jo at vi skal lage en litt annerledes flate der alle kan møtes. Vi tror det har en verdi for den enkelte. Man snakker sammen gjennom dagen selv om de man snakker med kanskje tilhører et helt annen segment enn deg selv. Det er jo egentlig den reisen Norgesmøllene er på, med utgangspunkt i korn og mel, så betjener vi ganske mange segmenter. Vi ser selv at det er verdifullt å hente kunnskap fra ett segment over til neste. At våre gjester får oppleve det samme når de kommer hit ved å prate på tvers og knytte relasjoner på tvers er veldig verdifullt. Og kanskje kan noen også innlede samarbeid på tvers. Da gir dette en ekstra dimensjon ved at vi kan være en nettverksskaper. 

– I tillegg er det flott å få et større blikk på ting og det som skjer rundt oss som er relevant for vår bransje. Vi håper at deltakerne tar med seg denne kunnskapen videre i tiden fremover.

– Så da blir det en ny inspirasjonsdag neste år?

– Vi skal som vanlig spørre våre gjester om hva de syntes om dagen. Hvis de vil ha en ny dag med inspirasjon, så er vi klare vi , sier Elisabeth Viken Klokkervold og  Vidar Haugsdal.

Slik var årets program

Jan L. Andreassen, sjefsøkonom i Eika Gruppen
Norges nye muligheter – vår rikdom gir oss unik frihet til å forme det norske samfunnet fremover

Petter Gulli, forfatter og bærekraftsekspert
Pannekaker kan redde verden En dag for de store perspektivene

Øyvind Fylling-Jensen, tidl. administrerende direktør i Nofima
Matsikkerhet og nye trender i matproduksjon

Morten Goodwin, informatiker og professor ved Universitetet i Agder
AI på menyen: slik revolusjonerer kunstig intelligens næringsmiddelindustrien

Louise Byg Kongsholm, CEO og trendforsker i PEJ Gruppen
Forbrukertrender

Rasmus Bredahl, tidligere kokk og matkonsulent for Madkonsulenten
Smak som inspirasjon

Sigurd Granmark, ledertrener og tidligere leder av Adidas-gruppen
KulTur

Årets konferansier er Per Henrik Stenstrøm.

I kveld blir det middag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris.

Les også:

Disse var på Møllerens Inspirasjonsdag 2023

En dag for de store perspektivene

Vant Møllerens Inspirasjonspris 2023

Powered by Labrador CMS