Joachim Schwartzbach, daglig leder i Wolt Market Norge, kan glede seg over utvidet tilbud av ferske bakervarer i sortimentet.

Wolt Market vokser med ferske bakervarer

Den virtuelle dagligvarebutikken Wolt Market har inngått en strategisk avtale med Nærbakst som vil heve tilbudet av ferske bakevarer i butikken.

Kanelboller med Woltblå glasur fra Nærbakst er blant de nye produktene.

Wolt Market er en dagligvarebutikk du ikke kan besøke, men du kan få levert dagligvarer, mat og utstyr til kjæledyr, erotiske produkter og stadig flere varianter av ferske bakevarer nesten døgnet rundt, syv dager i uken.

– Wolt Market er ikke en vanlig dagligvarebutikk som du kan gå inn i og handle, men du kan bestille dagligvarer og ferske bakervarer til langt på natten alle dager i uken. Vi får nybakte brød og bakervarer hver dag, også på søndag, og leverer det ut med våre blåkledde budpartnerere i Oslo og Trondheim på 30-40 minutter, sier Joachim Schwartzbach, daglig leder i Wolt Market Norge.

I samarbeid med bakerikjeden Nærbakst hever Wolt market nå tilbudet av ferske bakervarer med egne brandede boller og brød.

– Vi har samarbeidet med Wolt Market siden februar i år og vi syntes det var på tide at de fikk sine helt egne boller og brød. Derfor har vi lagt til digge kanelboller med glasur i Wolts lett gjenkjennelige lyseblå farge og smakfullt surdeigsbrød, perfekt for frokosten eller som tilbehør til ethvert måltid, med Wolts “W” på toppen, i sortimentet. Det er en gøyal måte for oss å si at vi setter pris på det gode samarbeidet med Wolt, sier Petter Hjørnevik, salgssjef i Nærbakst.

Mest bakervarer midt på dagen

Surdeigsbrød fra Nærbakst er nå i Wolt-sortimentet.

Mens Wolt leverer mest restaurantmat på kvelden, fra klokken 16 og utover, er salget av bakervarer størst på formiddagen. Hele 55 prosent av alle bakervarer som leveres gjennom Wolt, selges mellom klokken 10 og 14 på dagen.

– Bakervarer er alltid populært, og er jo perfekte varer å få levert hjem eller på kontoret. Der tidligere noen måtte sendes ut for å kjøpe boller til lunchmøtet, er det nå bare å bestille rett til kontoret. Det ser vi at stadig flere bedrifter gjør, for å spare tid og styr. Vi er veldig glade for å kunne tilby våre kunder et enda bredere utvalg av ferske bakervarer av høy kvalitet fra Nærbakst. Dette er et viktig skritt i vår kontinuerlige satsing på å levere de beste produktene direkte til døren, og vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på de nye produktene, sier Schwartzbach.

Med tilskuddet av kanelboller med Woltblå glasur og surdeigsbrød, styrker Wolt Market sitt utvalg av produkter som både smaker godt og tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav.

I tillegg til ferske bakervarer som en del av dagligvaresortimentet i Wolt Market, kan kunder også bestille bakervarer fra Nærbaksts bakeriutsalg under baker Nordby-merkevaren på hele Østlandet.

Powered by Labrador CMS