Baker Nordby har inngått samarbeid med Wolt om levering av bakervarer.

Wolt hever utvalget med Baker Nordby

Leveringstjenesten Wolt inngår et strategisk samarbeid med bakerikjeden Baker Nordby. Samarbeidet innebærer at Wolt skal levere bakervarer fra Baker Nordbys bakerier i Oslo og Akershus.

Om Wolt

Wolt er et Helsinki-basert teknologiselskap som gjør det enkelt å oppdage og bestille fra de beste restaurantene, lokale butikker og dagligvarer, og få det levert der du er. For å muliggjøre dette utvikler Wolt tekniske løsninger for alt fra logistikk, retail-software og betalingsløsninger til drift av dagligvarebutikk, sånn som Wolt Market. Wolt ble etablert i 2014 og kjøpt opp av DoorDash i 2022. DoorDash er til stede i 29 land, av disse er det Wolt som opererer i 25 av landene.

Baker Nordby har mer enn 20 bakeriutsalg i Oslo og Akershus, og nå kan kundene få nybakt brød og deilige kaker levert hjem på døren eller på arbeidsplassen.

– Vi er veldig glade for at vi har fått på plass denne avtalen med Baker Nordby og deres sterke lokale merkevare innen bakeri og bakevarer. Etter restaurantmat og dagligvarer er bakervarer noe av det som etterspørres mest av kundene våre. Ikke minst er etterspørselen etter bakervarer stor i forretningssegmentet, til møteservering, interne arrangementer som bursdager og andre feiringer eller til ansatte på hjemmekontor. Nå kan Wolt levere wienerbrødene og bursdagskaken på døren, og spare både tid og penger, sier Terje Forbord, kommersiell leder i Wolt Norge.

Selv om restaurantmat fremdeles er det Wolt leverer mest av, er dagligvarer og andre varer i sterk vekst. I tillegg til Baker Nordby , samarbeider Wolt også med nasjonale kjeder som Jernia, ARK, Joker og Kondomeriet, i tillegg til sine egne dagligvarebutikker under navnet Wolt Market.

– Med Wolt på laget har vi mulighet til å nå et større nedslagsfelt, ikke bare de som kommer innom bakeriutsalgene våre. Ferskt brød til frokosten, noe godt til lunchen og kake til kaffen - alt kan du nå bestille hos ditt lokale bakeriutsalg og få levert hjem på en halvtime, sier Jonas Fjære, driftsansvarlig i Baker Nordby.

Mann i svart genser.
Terje Forbord, kommersiell leder i Wolt Norge.

Ferskt brød, gjærbakst og flotte kaker fra Baker Nordby bakeriutsalg er allerede å finne i Wolt-appen. Hurtiglevering fra Wolt er nå tilgjengelig i 35 norske byer, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I 2023 lanserte Wolt tjenesten også på mindre steder som Steinkjer og Grimstad, og skal ekspandere til 30 nye byer i 2024.

Wolt-ansatt med ryggsekk utenfor et Baker Nordby-utsalg.
Ferskt brød, gjærbakst og flotte kaker fra Baker Nordby bakeriutsalg er allerede å finne i Wolt-appen.
Powered by Labrador CMS