Bakerikjeden, med historie tilbake til 1860, ekspanderer virksomheten med nye utsalg i London nå i november. Med rundt 60 bakerier i Cornwall, Devon, Somerset, Bristol, Manchester, Birmingham, Essex og Hampshire, vil de nye London-butikkene vare et springbrett for resten av landet.

150 års erfaring

Bakeriet anses som en av de tre store håndverkskjedene i Storbritannia.

– Vi vil fortsette å produsere ekte håndverkprodukter, samt å være i forkant med innovasjon. Vi er enorm stolte når folk kjøper varene våre, de mottar håndlagde produkter laget med lidenskap og over 150 års erfaring, sa styreleder i Warrens Bakery, Mark Sullivan , i en pressemelding nylig.

Heftig strategi

Planene fremover er ikke uhårete; de vil åpne 1000 bakeriutsalg over hele landet i løpet av de neste årene. Et samarbeid med en av kjendisene fra TV-showet ”Bake-off”, Martha Collison, skal hjelpe å skape blest om åpningene i London og resten av landet.

– Selskapet vil også lansere en rekke videoer og oppskrifter med Martha Collison for å vise frem håndverket i britisk håndverksbaking, som også inkluderer en eksklusiv video av hvordan alt foregår i hovedproduksjonsanlegget i St Just, skriver Sullivan i pressemeldingen.