I dag, torsdag, måtte Vilde levere kake, sjokoladefigurer og showpiece i VM konkurransen. Akkurat nå sitter dommergruppen samlet og gir sine siste poeng, før en vinner presenteres kl. 15.

Vilde er fornøyd med egen innsats, selv om ikke alt gikk på skinner.

– Jeg er ikke like fornøyd med alt jeg gjorde i dag, men jeg synes jeg gjorde det meste jeg hadde trent på. Totalt sett en god konkurranse og jeg er fornøyd, sier Vilde.

Les også: Ny verdensmester

Læring

Trener teamet Vibeke Løseth og André Løvaas er også godt fornøyd med gjennomføringen, men begge er enig om at Norge generelt må bli bedre på sukker. I dagen konkurranse gjør de fleste deltagerne relativt store showpiecer i sukker.

– Vi må ta med oss læringen fra en slik konkurranse hjem og så må vi bli tøffere på sukkerjobbing. Vi må tørre å lage større showpiecer og dra på litt. Men Vilde leverer en god konkurranse og vi er fornøyd, sier Vibeke Løseth.