I dag, torsdag, måtte Vilde levere kake, sjokoladefigurer og showpiece i VM konkurransen. Akkurat nå sitter dommergruppen samlet og gir sine siste poeng, før en vinner presenteres kl. 15.

Vilde er fornøyd med egen innsats, selv om ikke alt gikk på skinner.

– Jeg er ikke like fornøyd med alt jeg gjorde i dag, men jeg synes jeg gjorde det meste jeg hadde trent på. Totalt sett en god konkurranse og jeg er fornøyd, sier Vilde.

Læring

Trener teamet Vibeke Løseth og André Løvaas er også godt fornøyd med gjennomføringen, men begge er enig om at Norge generelt må bli bedre på sukker. I dagen konkurranse gjør de fleste deltagerne relativt store showpiecer i sukker.

– Vi må ta med oss læringen fra en slik konkurranse hjem og så må vi bli tøffere på sukkerjobbing. Vi må tørre å lage større showpiecer og dra på litt. Men Vilde leverer en god konkurranse og vi er fornøyd, sier Vibeke Løseth.