På mini-messen presentere Pals et stort spekter av produkter, blant annet vaffelhjerter laget av fullkorn havrevaffelmiks. Den er utarbeidet i samarbeid med ernæringsfysiolog ved Ullevål Universitetssykehus. Vaffelen har et høyt innhold av havremel, gryn og kli.

Marsipan og sjokolade

Ellers viste gjestene stor interesse for kaker med ingredienser fra Dawn og Callebaut som bød på mange smaksopplevelser. Også de internasjonale julekakene tatt godt imot, inkludert tyske stollen med Pals sin egen mandelkonfektmasse. Kombinasjonen Pals marsipan og Callebaut sjokolade, er en slager, ifølge arrangøren.
Det var også stor interesse for Delifrance sin vegan croissant og deres andre produktvarianter.

Også på brødfronten ble det presentert produkter til inspirasjon, som surdeigsbrød bakt på kastalia aktiv rugsur, bagetter bakt med campaillou og campagrain og ulike varianter av WWF-brød. Thorstensen og Per’s kjøkken laget inspirasjon rundt spennende pålegg på brødene.

– Vi vil få takke for godt oppmøte og trivelig samvær. Nå tar vi med oss en miniversjon av arrangementet til våre lagre rundt om i landet, sier produktsjef Lise Raanaas Haavind til Bakeri.net.

Foto: PALS