Denne gangen var konferansen lagt til Verona. Følget i det fulle chartrede flyet reiste fredag og kom tilbake mandag ettermiddag. På kartet stod det både et faglig program og et mer sosialt program. Reisefølget bestod av både kjedemedlemmer og leverandører.

Administrerende direktør Vidar Skoglund bruke deler av den første dagen til å snakke om produktutvikling og innovasjon, og behovet for å få nye produkter ut i markedet. Her ble medlemmene utfordret på viktigheten av bruke det de får fra kjeden. Det ble også gått gjennom ulike konsepter som Din Bakers PU-gruppe har jobbet med det siste året. Også Gunnar Bakke hadde et innlegg. Den andre dagen ble brukt til medlemsdiskusjoner, samt presentasjoner av leverandørene Foodtech, Pals og Servicegrossistene.

– Det var også mye sosialt som stod i fokus. Vi hadde leverandørmiddager der deltakerne ble delt opp i grupper og ble med leverandørene ut. Vi besøkte også noen vingårder. Søndag dro vi til Gardasjøen. Her spiste vi lunsj på en pizzarestaurant. Der hadde vi en seanse med sjefsbakeren på restauranten. Han viste han våre bakere hvordan han jobbet med deigen og mange fikk se nærmere på hans pizzakunster. Det ble en veldig stor interesse for dette siden mange allerede tilbyr pizza eller har planer om å utvide sine bakeriutsalg til å ha aktivitet på kvelden.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på turen. For min del er dette min femte Din Baker-tur og jeg synes denne kanskje er den aller beste vi noen sinne har hatt. Vi var heldig med været og Verona er en fantastisk by. Jeg tror alle ble veldig imponert over byen og arkitekturen.

– Og så var det spennende at det på denne turen var med så mange nye. Bakergruppen stilte mannsterke opp og jeg tror de ble godt ivaretatt og trivdes i det gode selskap, sier en strålende fornøyd Vidar Skoglund.