Vant ett års forbruk av brød

Ebru Canan (22) svarte riktig på brød-quizen og vant brød for ett helt år.

Publisert Sist oppdatert

Brød Virker-kampanjen er i full gang med kampanjer og aktiviteter av forskjellig slag. Det har også vært en quiz på kampanjenettsiden med forskjellige spørsmål knyttet til brød og bakervarer.

Nå er vinneren av quizen kåret og det var 22 år gamle studenten Ebru Canan fra Haugenstua i Oslo som vant.

– Quizen var vel ikke spesielt vanskelig, jeg husker nesten ikke spørsmålene engang. Men jeg er veldig glad jeg ble trukket ut som vinner. Jeg bor sammen med familien min og vi spiser vel 3-4 brød i uka, så dette var topp, sier Ebru Canan, til Bakeri.net

Brødene som vinneren skal nyte det neste året levers på den lokale rema 1000-butikken på Haugenstua og der kan hun velge i brød fra Mesterbakeren, som også fronter Brød Virker-kampanjen.

– Hele bransjen i samarbeid med opplysningskontoret for brød og korn står bak kampanjen og det hyggelig å kunne dele ut førstepremien i denne konkurransen. Kjøpmannen i denne rema 1000 butikken vil nå sørge for at Ebru får sitt brød hver uke de neste 52 ukene, sier salgssjef i Metserbakeren Christian Utne.

 

Grove brød best

–  Jeg spiser brødskiver med ulike pålegg og grovt brød gir en bedre metthetsfølelse enn lysere varianter. Jeg er opptatt av sunnhet og trener litt, så jeg vet at det er viktig å spise riktig. Slik sett passer denne premien veldig bra. Samtidig som det er kjekt å kunne bidra litt i husholdningen med premien min. Dette vil gavne hele familien, sier Ebru.

– Nå er vi akkurat ferdig med andre del av kampanjeperioden av Brød Virker, og den avsluttes med å dele ut denne premien til Abru. Kampanjesiden er brodvirker.no, og der kan interesserte finne andre quizer, artikler og filmer om brød, sier Torunn Nordbø, daglig leder i Opplysningskontoret for brød og korn (OBK).

Bildet: F.v: Cristian Utne, salgssjef i Mesterbakeren, vinneren Ebru Canan, kjøpmann Peter Holmen og leder i OBK, Torunn Nordbø Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen.
Bildet: F.v: Cristian Utne, salgssjef i Mesterbakeren, vinneren Ebru Canan, kjøpmann Peter Holmen og leder i OBK, Torunn Nordbø Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen.

 

 

Powered by Labrador CMS