Havreproduktene retter seg mot de som ønsker et kosthold med mer grove kornprodukter, som anbefalt av helsemyndighetene.

– Våre nye havreprodukter er både raske å lage, gjør godt og smaker godt. Møllerens Urkraft Havregryn er utviklet med utgangspunkt i vår kunnskap om korn og for norske smakspreferanser, sier Jan Tvinnereim, salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene.

Kort tilberedningstid

Urkraft Havregryn Lettkokte er havregryn hvor havren er delt til mindre kornbiter. Disse kan brukes til både til grøt og baking, med rask tilberedningstid på kun 3 minutter.

Urkraft Grøtgryn er ekstra tynne havregryn som er ekstra tynne samt røstet litt ekstra for en rundere smak, en mer kremet konsistens og en raskere tilberedningstid på kun 1 minutt. Grøtgrynene trenger ikke oppkok, bare hell varm melk eller vann over. Innen 1 min har du en kremet og god grøt. Grøtgryn kan også nytes kald med for eksempel melk eller yoghurt. Møllerens tilbyr to varianter; naturell og med blåbær – naturlig rik på antioksidanter.

Urkraft fra Møllerens er 100 prosent norsk havre dyrket i Solør. Gjennom sitt gode jordsmonn og riktig temperatur er dette området spesielt godt egnet for dyrking av fyldige gode havrekorn.