I slutten av februar ble det kjent at Sveba-Dahlen kjøper seg inn i Horni Baketeknikk som betyr at Horni bytter ovnsmerke fra Revent til Sveba-Dahlen.

I mellomtiden har Unibak og Revent forhandlet seg frem til en avtale om at Unibak overtar agenturet på Revent tralleovner i Norge.

– Vi er veldig glade for å endelig kunne fortelle at Unibak AS representerer Revent på det norske markedet, sier salgssjef i Unibak, Lloyd Kleppe.

Klar med service

Serviceavdelingen i Unibak har fått den nødvendige opplæring og kan fra nå kjøre full service på eksisterende Revent-ovner. Alle vitale reservedeler lagerføres hos Unibak.

Revent utviklet verdens første tralleovn allerede i 1958, og er siden starten av blitt kjent for sin driftssikkerhet,  robusthet og ikke minst sin baketeknologi.

– Den dag i dag er Revent fortsatt Norges mest solgte tralleovn, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Kleppe.

Passer godt

Den svenske ovnsprodusenten er også fornøyd med å ha fått på plass en ny samarbeidspartner i det norske markedet.

– Vi gleder oss til samarbeidet med Unibak, som er godt etablert i det norske markedet, og som Revent, fokuserer på kvalitet på alle nivåer. Deres brede markedsposisjon, alt fra industri til håndverksbakerier, passer godt med produktpaletten vår, sier Per Junesand, administrerende direktør i Revent.

Unibak AS overtok alt salg av Revent utstyr og reservedeler fra 8. mars 2018.