Tvinnereim, som kommer fra stillingen som daglig leder i Cernova Trading, er godt kjent med produktene og har vært i konsernsystemet siden 2012. Norgesmøllene er en del av Cernova-konsernet.

– Jeg ser frem til å drive det gode teamet videre og har ingen planer om endring. Ingen vits å reparere noe som ikke er ødelagt, vi skal fortsette med de gode produktene og skape de gode kundeopplevelsene, sier Tvinnereim til Bakeri.net.

Sømløst lederskifte

Tvinnereim starter opp i Norgesmøllene 1. oktober. Frem til han tar over, jobber han tett med Eikeland og administrerende direktør, Bjørn Inge Gjethammer.

– Nå jobber jeg tett sammen med ledelsen frem til 1. oktober, for at skiftet skal bli sømløst. Jeg er med på det meste som skjer i konsernet, så jeg kommer til å få en løpende start i Norgesmøllene, dette blir bra, sier Tvinnereim.

Annonserte egen avgang

Jan Erik Eikeland annonserte sin egen avgang og sin nye arvtaker i innledningen til Møllerens Inspirasjonsdag. Eikeland takker av etter 13 år i Norgesmøllene der han har gått gradene fra key account manager til i dag å være vise administrerende direktør. Han sa opp sin stilling i Norgesmøllene før sommeren og tiltrer som leder for kaffeselskapet Friele i Norge 1. oktober.

Det er en avtroppende direktør med blandede følelser vi møter etter at han har fortalt gode kolleger og kunder at han slutter i selskapet.

– Ja, det er litt blandede følelser knyttet til dette. Jeg har vært 13 år i Norgesmøllene som har vært et kjempeflott sted å være. Skiftet kom forsåvidt litt uventet både på meg og alle andre, men det var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Så enkelt er det.

– Hos Friele får jeg jobbe med en kjent norsk merkevare og får erfaring med å jobbe opp mot internasjonale eiere. Eikeland vil inngå i den nordiske ledergruppen til eierselskapet Jacob Douwe Egberts. Det blir å lære noe nytt, rett og slett, og utfordre meg selv i rollen som øverste ansvarlige.

Vil savne bakerbransjen

– Hva tar du med deg fra tiden i Norgesmøllene?
– Norgesmøllene har gitt meg en fantastisk erfaring og jeg har fått lov til å utvikle meg fra jeg kom inn som key account manager til i dag å være viseadministerende direktør. Selskapet har mange spennende prosjekter i «pipeline» og jeg vil savne det å være med å få disse ballene i mål sammen med mange kolleger som man etterhvert er blitt glad i og jobber tett sammen med.

– For meg er det blandende følelser å gå fra noe trygt, kjent og kjært og et sted jeg trives veldig godt og over til noe nytt, men som like fullt er et godt renommert selskap. Det blir spennende, Jeg kommer til å ha hovedfokus innenfor dagligvarebransjen. Det betyr at jeg muligens mister noe av kontakten med bakerbransjen og det er noe jeg vet jeg kommer til å savne, avslutter Eikeland.