Det var under avslutningen av Vestfossmarken, søndag 3.9, at Holtungen ble ropt opp på scenen og tildelt den gjeve prisen.

Vinneren må være en person som jobber jevnt og trutt for å gjøre Vestfossen kjent, til et godt sted å bo og besøke, heter det i forskriftene for den som skal fortjene prisen.

Tonje Holtungen har slik sett vært en strålende kandidat, hun har flere ganger vært på TV, sist på Sommeråpent fra nettopp Vestfossen, og vist frem sitt talent innen konditorkunsten.

Veldig gøy

Tonje vant i vinter NM i konditor og skal representere Norge under Nordic Bakery and Pastry Cup i Stockholm senere i september. Tonje driver også, sammen med familien, Sjokolade Salongen i Vestfossen. Tonje var også, sammen med Vibeke Løseth, også BKL, arkitekten bak Dronningkaken, gaven til H.M Dronning Sonja i anledning 80-års jubileet tidligere i sommer.

– Det er veldig stor stas og veldig gøy å vinne denne prisen, og hyggelig å bidra til at Vestfossen synes på kartet, sier Tonje Holtungen til Bakeri.net.

Bidratt til at Vestfossen synes på kartet

– Prisen går til en person som bidrar til at Vestfossen vises på kartet. Jeg har jo fått mye mediaeksponering siste året, deriblant flere ganger på TV og fått vist frem hva jeg kan og fortalt om Sjokolade Salongen i Vestfossen. Innbyggerne mener også at Sjokolade Salongen er med å gjøre Vestfossen til et hyggeligere sted, noe vi ser daglig på responsen vi får av kundene i butikken. Det er veldig hyggelig å få oppmerksomhet på denne måten. Det viser at folk i Vestfossen tenker på meg og da blir jeg rørt, sier Tonje Holtungen.

– Prisvinneren må jobbe hardt for å gjøre Vestfossen til et godt sted å bo og besøke. Det kreves aktivt arbeid for å gjøre Vestfossen kjent. Godt humør og glimt i øyet er ingen hindring, sa prisutdeler Stein Andersen til de mange fremmøtte i Vestfossen søndag kveld.