Gunnar Bakke
Gunnar Bakke

Tettpakket program i Stavanger

Det blir full guffe på Landsmøtet siste helgen i august, og BKLF ønsker alle hjertelig velkommen - medlem eller ikke.

Publisert Sist oppdatert

– På fredag er det egen konferanse for faglærere, men alle som er interessert i fagutdanning bør også komme.

– Jeg ser virkelig fram til denne Landsmøtehelgen i Stavanger og har både ønsker og forventninger til at mange kommer til årets store baker- og konditortreff denne helgen, sier Gunnar Bakke, daglig leder for BKLF. Bakke kan fortelle om et spennende og tettpakket program helgen 28.-30.august.
– På fredag er det egen konferanse for faglærere, men alle som er interessert i fagutdanning bør også komme. På hotellet vil det være egen minimesse med leverandører som er knyttet til bransjen. I tillegg inviteres det til Årets kake hvor Sverre Sætre er hoveddommer sammen med Bernt Lie-Nielsen og Heidi Kim Bech.

Strategi, morro og konkurranser

Videre på fredag 28.august så blir det «Get together»- Party på ettermiddagen, som Idun og Läntmannen inviterer til på Flor & Fjære.

– Lørdag starter et spennende Landsmøte med behandling ny strategiplan, ny organisering og nye vedtekter for BKLF. Dagen fortsetter med fagkonferanse hvor det  informeres om diplombakerutdanningen, matsvinn i bransjen, siste nytt fra BKLF og framsnakkingsprosjektet. I tillegg kommer Arthur Buchardt, investor og Hotelleier og snakker om muligheter i bransjen. Samtidig pågår det et Rogalandsmesterskap for unge konditorer. Deretter blir det feiring av Stavanger og Omegn Baker og Konditorlaug i DNB arena før det hele avsluttes med en flott Landsmøtemiddag og dans.

– Det er en god del som har meldt seg på allerede, men det er plass til mange, mange flere. Alle som er interessert i faget og bransjen er hjertelig velkommen. Man trenger ikke å være medlem for å komme å ta del i de ulike aktivitetene denne helgen, opplyser Gunnar Bakke.

For de som ønsker å melde seg på Årets kake nærmer det seg nå påmeldingsfrist – 18.juli.

Påmelding til Landsmøtet samt mere informasjon kan du finne raskt og lett her.

 

Powered by Labrador CMS