Pals skal kåre Årets nyvinning med sjokolade og mandelmasse. Fristen for å melde seg på konkurransen er 15. august.

Tar du utfordringen?

Bakere og konditorer (både faglærte og lærlinger) i hele Norge kan delta i Pals Callebaut Challenge 2022.

Publisert

Vi gjør dette fordi vi ønsker å bidra til kreativitet og nyskaping i bransjen.

Pals inviterer landets bakere og konditorer (både faglærte og lærlinger) til å delta i konkurransen Pals Callebaut Challenge 2022. Her skal Årets nyvinning kåres i kategoriene 1) Bakst og 2) Kaker/Desserter/Konfekt.

Oppgaven er å lage kake, konfekt, dessert eller bakst med Pals mandelmasser og sjokolade fra Callebaut og/eller Cacao Barry, står det i invitasjonen.

Produktene vil bli bedømt etter smak, utseende, ingredienser og, ikke minst, nytenkning. Kent Madsen (dommer i World Chocolate Masters), Jostein Huglen (fag- og produktsjef i Pals) og Trude Beate Brendehaug (bronsevinner i Coupe du Monde de la Boulangerie) skal være dommere i Pals Callebaut Challenge 2022.

Vil bidra til nyskaping

– Konkurranser skaper alltid mye engasjement, og det er mange år siden sist vi arrangerte noe slikt. Vi gjør dette fordi vi ønsker å bidra til kreativitet og nyskaping i bransjen, sier salgssjef i Pals, Joachim Raanaas.

Han håper at minst 18-20 bransjefolk vil ta utfordringen og bli med på Pals Callebaut Challenge 2022.

– Jeg vet at det er mange flinke lærlinger der ute, og jeg håper at flere av dem melder seg på. I tillegg håper jeg at vi får med noen mer kjente og etablerte bakere og konditorer, sier Raanaas.

Premieutdeling 7. september

Fristen for å melde seg på konkurransen er 15. august. De påmeldte vil få tilsendt en ingredienspakke med sjokolade og mandelmasser til inspirasjon og eksperimentering. I løpet av mandagen 29. august må de levere sitt bidrag til nærmeste Pals-lager.

7. september arrangerer Pals en minimesse på Søndre Bondi Gård i Asker, og der vil vinnerne av Pals Callebaut Challenge 2022 bli annonsert. De vil få heder og ære samt premier verdt opptil 7000 kroner. På minimessen vil Pals også informere om at selskapet har fått eksklusiv rett til å distribuere Zeelandias produkter i Norge.

 

Powered by Labrador CMS