Denne gullringen får fart i morsdagskakesalget på Jørpeland. Hvert år gjemmer Gunvor Fiskå og Ryfylke bakeri og konditori en damering i en av kakene.
Denne gullringen får fart i morsdagskakesalget på Jørpeland. Hvert år gjemmer Gunvor Fiskå og Ryfylke bakeri og konditori en damering i en av kakene.

Suksess med gullring-kake

Ryfylke bakeri og konditori gjemmer hvert år en gullring i en av sine morsdagskaker. Det gjør at innbyggerne på Jørpeland går mann av huse for å bli med på årets kake-lotto.

Publisert Sist oppdatert

Ja, det er ikke i tvil om at vi selger mer morsdagskaker som en følge av dette.

I konditoriet er de i full gang med forberedelsene til årets produksjonen av morsdagskaker. Og i en av disse gjemmes det altså en dame-gullring. Det har blitt en tradisjon gjennom mange år som bidrar til å øke salget.

Gir mersalg

− Ja, det er ikke i tvil om at vi selger mer morsdagskaker som en følge av dette. I fjor solgte vi 190 morsdagskaker. Opp gjennom årene har det også blitt mange vinnere og ikke minst gode historier om glade vinnere. Dette er noe våre kunder snakker om, sier Gunvor Fiskå til Bakeri.net.

God markedsføring i sosiale medier

− Hvor lenge har dere holdt på med dette?
− Det husker jeg ikke helt, sikkert i 10-15 år; helt siden Eddi Eidsvåg sa at dette burde jeg gjøre. Det gjorde jeg og det var en veldig god idé som jeg bare må takke Eddi for. Dette kan være en idé som flere kan benytte seg av. Og så fungerer dette godt i sosiale medier både i forkant og i etterkant når vi annonser hvem som ble årets vinner, sier Fiskå.

Ringen med eske legges i en liten lukket plastpose og legges inn i en av kakene. Deretter merkes alle kakeeskene med teksten: Advarsel, kan inneholde gullring. I tillegg legges det inn en lapp om at dersom du er den heldige vinneren, så må du kontakte bakeriet.

Morsdagskakene hos Ryfylke bakeri og konditori går unna som varmt hevetebrød inn mot denne helgen.
Morsdagskakene hos Ryfylke bakeri og konditori går unna som varmt hevetebrød inn mot denne helgen.
Powered by Labrador CMS