Nok en gang, for fjerde gang, greier Norgesmøllene å samle full sal av sine kunder i ulike segmenter, fra bakeri og storhusholdning til industri og dagligvare. Så langt er arrangementet basert på invitasjon, men det kan endre seg på sikt.

– Vi må ta en intern evaluering om vi skal holde arrangementet på måten vi har gjort det på frem til nå, eller om vi skal tenke enda videre og ha et åpent arrangement, sier Viken Klokkevold på Bakeri.net sitt spørsmål om dagen har blitt så etablert at den kan bli større.

Og fyrverkeriet fra melleverandøren er storfornøyd med årets arrangement.

– Vi er veldig godt fornøyd. Det er vi virkelig. Det var stinn brakke, så det betyr også at folk er flinke til å møte opp på det de har meldt seg på og at de ikke minst har lyst til å være her.

Godt etablert bransjedag

– Det er utrolig moro at vi har klart å etablere en slik bransjedag. Da dette ble satt i gang for fire år siden så var vi klare på at det ikke skulle være vi selv som stod på scenen og snakket om oss selv. Jeg synes vi har lyktes med å skaffe gode og relevante foredragsholdere som har inspirert. Og så gjelder det å finne nye tema hvert år som bygger dette videre.

– Vi kunne jo ha trynet det første året, men bransjen tok varmt i mot arrangementet. Det finnes ingen arena der alle salgskanaler kan mingle på samme flate. Det finnes egne separate arrangementer for bakeri, dagligvare og storhusholdning, men ikke et sted hvor det skjer på samme flate. Siden vi fikk det til første året, så fikk vi god hjelp fra deltakerne med å fremsnakke arrangementet. Men vi kunne tryna i år to også, for da må vi jo levere noe som står til forventningene man hadde i forhold til det første året. Helst måtte vi klare å høyne det litt.

Skumlere for hvert år

– Det blir egentlig litt mer skummelt for hvert år som går. Vi skal evne å inspirere og fornye oss, finne interessante ting som gjør at våre kunder har lyst til å sette av en dag. Vi har også vært opptatt av å ha gode pauser som gjør at man kan snakke med andre bransjefolk. Det er en veldig viktig del av dette, avslutter Viken Klokkevold.