Dag Horni i Horni Baketeknikk inviterer sammen med Pals til minimesse 1. og 2. juni.
Dag Horni i Horni Baketeknikk inviterer sammen med Pals til minimesse 1. og 2. juni.

Stor interesse for minimesse

I dag er det siste finpuss. Fredag og lørdag ønsker Horni Baketeknikk og Pals velkommen til sin minimesse.

Publisert Sist oppdatert

Vi er veldig fornøyde med interessen og det tyder på at bakere og konditorer vil ha et lite pusterom og litt inspirasjon etter en hektisk maimåned.

Minimessen arrangeres i Horni Baketeknikk sine lokaler i Bærum. Medarrangør er Pals. Sammen presenterer de både maskiner og råvarer under temaet «Inspirasjon og inntjening».

– Nå er det meste klart. Det blir litt finpuss i løpet av dagen og i morgen formiddag er vi klare til å ta imot alle som vil ha litt inspirasjon i baker- og konditorfaget, sier en småtravel Dag Horni i Horni Baketeknikk til Bakeri.net.

God respons

– Vi har fått veldig god respons og har fått mange påmeldinger fra både Nord-Norge, Vestlandet og de sentrale delene av Østlandet med Østfold og Vestfold. Vi er veldig fornøyde med interessen og det tyder på at bakere og konditorer vil ha et lite pusterom og litt inspirasjon etter en hektisk maimåned, sier Horni.

Variert program

Under minimessen blir det produksjon av en rekke produkter der de besøkende får innblikk, både i råvarene, reseptene og maskinenes muligheter. På programmet fredag 1. juni står muligheter med donutsmaskin, bollemaskin, hertovn, monomaskin og brødanlegg. På lørdag blir det fokus på varme og kalde drikker med kaffe og sjokolade, sandwicher, sjokolade- og marsipanpynt, samt sjokolade- og marsipannyheter.

Horni Bakteknikk vil vise frem sitt spekter av maskiner, blant annen en ny smultringmaskin og ikke minst ovner fra deres nye samarbeidspartner Sveba-Dahlen. Pals vil by på foredrag om sjokolade ved Kent Madsen fra Callebaut. De har også med seg Lesaffre som vil demonstrere surdeig og gjær i pizza. Pizzaen bakes med den svenske verdensmesteren Håkan Johansson sine oppskrifter.

– For de som ikke har meldt seg på, så er det bare å komme innom en av dagene, oppfordrer Horni som lover pizza og kald leskende drikke til de besøkende.

Powered by Labrador CMS