Besøkende fra hele verden på vei inn til iba 2023.

Stor interesse for iba 2025

Om under ett år åpner dørene til en ny iba-messe i Düsseldorf.

Publisert

Iba-messen arrangeres vanligvis i München hvert tredje år på høsten. I neste år gjøres det imidlertid et unntak fra denne regelen. Iba 2025 skal nemlig arrangeres fra 18. til 22. mai i Düsseldorf. Og til tross for at det på dette tidspunktet bare vil ha gått halvannet år siden den forrige iba-messen i oktober 2023, kan arrangøren melde om stor interesse for iba 2025:

– Over 80 prosent av utstillingsarealet er allerede booket, opplyser messearrangøren GHM i en ny pressemelding.

Mye vil være likt

For selv om høsten byttes ut med våren og Isar byttes ut med Rhinen, vil essensen av messen være den samme: Iba er verdens ledende messe for alle som vil holde seg oppdatert på de nyeste trendene, innovasjonene, tekniske løsningene, produktene og menneskene i bakeri- og konditorisektoren. På iba 2025 vil det også bli arrangert spennende konkurranser, demonstrasjoner, foredrag og seminarer.

Iba 2025 vil finne sted i syv utstillingshaller i messesenteret Messe Düsseldorf, som er lokalisert kun tre kilometer fra byens internasjonale flyplass. Messen vil til sammen dekke et område på over 98 000 kvadratmeter, og grunnstrukturen vil være som alltid. 

Demonstrasjon av ny teknologi på iba 2023.

Tre fokustemaer

Håndverk, digitalisering og mattrender skal være messens tre fokustemaer. Førstnevnte tema dreier seg i stor grad om tradisjonelt og moderne håndverk, samt yrkesopplæring. Når det gjelder digitalisering, vil messen presentere alt fra nye metoder for prosessoptimalisering og automatisering gjennom kunstig intelligens til muligheten for å øke kundelojaliteten gjennom nye salgskanaler. Temaet mattrender vil omhandle nye produkter som lanseres i den globale bakeriindustrien og mulighetene som alternative ingredienser kan gi bransjen. 

En siste grunn til å få med seg iba 2025, er at plasseringen i Düsseldorf på våren blir et engangstilfelle. Fra 2027 og utover vil iba igjen bli arrangert hvert tredje år på høsten i München, opplyser GHM.

Oktoberfest på iba: Fra og med 2027 vil iba-messen igjen bli arrangert i München på høsten.
Powered by Labrador CMS