Oddbjørn Roksvaag i Vest Vind Media er redaktør i Bakeri.net og gleder seg over gode tall for bransjens digitale knutepunkt.
Oddbjørn Roksvaag i Vest Vind Media er redaktør i Bakeri.net og gleder seg over gode tall for bransjens digitale knutepunkt.

Sterk vekst for Bakeri.net

Bakeri.net opplever sterk vekst og har hatt sin beste januar noensinne med over 35 000 sidevisninger og 57 prosent flere brukere.

Publisert Sist oppdatert

Aldri før har så mange vært innom Bakeri.net i en januarmåned som i år.

Som bransjens uavhengige nyhetskanal er Bakeri.net en viktig del av nyhetsformidlingen i bransjen.

Januar er vanligvis en noe stille måned med litt lavere besøkstall på Bakeri.net enn ellers i året, men ikke i år.

– Vi har lagt bak oss en historisk god måned. Aldri før har så mange vært innom Bakeri.net i en januarmåned som i år. I forhold til i fjor har vi en vekst på 57 prosent når det gjelder unike brukere. Veksten har gått fra 6843 i januar til 2022 til 10783 i januar i år. Nettstedet har i løpet av måneden hatt 67 prosent flere brukere. Totalt har nettstedet i januar i år hatt 35 406 sidevisninger. Det er en vekst på 34 prosent fra januar i fjor, sier redaktør Oddbjørn Roksvaag i Vest Vind Media og fortsetter:

– Vi satser mer enn noen gang på å holde baker- og konditorbransjen oppdatert om det som skjer over det ganske land. Som uavhengig nyhetskanal har vi et samfunnsoppdrag om å holde bransjens aktører og ansatte oppdatert om det som skjer. Dette er en satsing vi vil intensivere fremover, sier Roksvaag.

Også på annonsefronten har Bakeri.net hatt en god start på året.

– Vi har aldri hatt så stor annonsebooking så tidlig på året noen gang. Det er gledelig at leverandørene i bransjen ser viktigheten av å være til stede på bransjens nyhetskanal, sier salgsansvarlig i Vest Vind Media, Cicilie Ø. Bjørshol.

Powered by Labrador CMS