Selskapet inngikk i fjor en intensjonsavtale om overtakelse av transportbåndavdelingen. Siden har selskapet vært gjennom en omfattende endringsprosess. Nå re-lanserer de seg som transportbåndspesialister med nytt navn og ny merkeidentitet. Nylig har de fått med seg Jens S Transmisjoner AS som majoritetseier i selskapet.

Steel Tech ble etablert i 2003, har siden 2004 drevet forretningsvirksomhet med egne avdelinger innen prosessanlegg for fiskeri og transportbånd. Våren 2016 ble det klart at eierne ville inngå partnerskap med det danske industriselskapet, Carsoe, for å ta satsing på prosessanlegg for fiskeri et steg videre gjennom å etablere det felleseide selskapet, Steel Tech Carsoe AS. Da benyttet de ansatte ved båndavdelingen muligheten til å kjøpe opp det som var igjen av selskapet, og gjøre det om til et rendyrket transportbåndselskap.

– Vi ble raskt enige, og det hele har gått smertefritt for seg. Grepene vi har foretatt har gitt en positiv utvikling for begge parter. For vår del har det vært en omfattende endringsprosess siden overtakelsen. Vi har blitt et rendyrket transportselskap, noe som har vært viktig for oss å synliggjøre. Derfor re-lanserer vi oss nå som Norbelt med ny merkeidentitet, og vi er veldig glad for den gode mottakelsen vi har fått fra våre kunder og samarbeidspartnere, sier Arild Myrseth, daglig leder i Norbelt i en pressemelding.

De nye eierne har nylig fått med seg Jens S Transmisjoner AS som majoritetseier, og selv om mye blir likt, er ambisjonene for fremtiden høye.

– Med Norbelt sikter vi på å ta en ledende posisjon som leverandør av transportbånd i Norge, og nå som vi har fått Jens S Transmisjoner med på eiersiden stiller vi sterkere enn noen gang. Våre kunder vil nok merke flere endringer, men det viktigste forblir uendret, sier Arild Myrseth, daglig leder i Norbelt.