Statsministeren reiser i disse dager rundt om i landet for å kjenne næringslivet på pulsen, høre på suksesshistorier, samt få informasjon om utfordringer bedriftene møter i hverdagen.

I forrige uke var hun på offisielt besøk i Rogaland og da stod Stangeland Mølle på besøkslisten. Her ble hun tatt godt imot av tre generasjoner Aareskjold, deriblant sjettegenerasjon Jesper og Mikkel Kraabøl Aareskjold som var så heldig å få ta selfie med selveste statsministeren.

Serverte egne havrevafler

– Erna er en engasjert politiker som også gjerne vil høre hvor det er rom for forbedringer. Vi diskuterte flittig alt fra vår lange møllehistorie fra 1846 til for eksempel bompengeproblematikken som vil komme, sier Marianne Aaareskjold til Bakeri.net.

Etter utendørs mottak i strålende sol, bar det opp på loftet i stallen, hvor møtet ble avholdt.

– Vi serverte selvsagt havrevafler og kaffe, ingen kommer til Stangeland Mølle uten å få smake på havren vår.

– Etter besøket gikk turen videre for statsministeren, mens vi andre satt ganske så stolte igjen etter besøket, sier Aareskjold.

En lydhør statsminister Erna Solberg på mølleloftet hos Stangeland Mølle, hvor hun lærte mer om bedriften og fikk servert havrevafler med egen havre fra mølla.

En lydhør statsminister Erna Solberg på mølleloftet hos Stangeland Mølle, hvor hun lærte mer om bedriften og fikk servert havrevafler med egen havre fra mølla.