Søtt+Salt skal utvikle og drifte et helt nytt mat- og servicekonsept i Nygaarden. Det innbefatter blant annet et håndverksbakeri.
Søtt+Salt skal utvikle og drifte et helt nytt mat- og servicekonsept i Nygaarden. Det innbefatter blant annet et håndverksbakeri.

Søtt+Salt med håndverksbakeri

Bergen-selskapet Søtt+Salt etablerer håndverksbakeri som skal ha åpent sju dager i uka.

Publisert

Vi skal gjøre det vi kan for at lunsjen eller en liten pause med ferske bakervarer blir dagens høydepunkt.

Søtt+Salt er en del av 4Service som er en av Norges ledende leverandører av personalrestaurant, kantine- renhold- og forpleiningstjenester. Nå skal de utvikle og drifte et helt nytt service- og serveringstilbud i kontorbygget Nygaarden på vegne av det børsnoterte eiendomsselskapet Entra. En del av konseptet er det Bergen sentrums første Søtt+Salt håndverksbakeri.

Det kommende service- og serveringskonseptet vil være et tilbud til medarbeidere i kontorbygget så vel som til nærmiljøet med naboer som Media City og Bergens øvrige befolkning.

– Vi ser frem til å levere et bærekraftig, nyskapende og fantastisk konsept for alle fremtidige brukere av Nygaarden og hele bydelen. I Søtt+Salt er vi kompromissløse når det kommer til kvalitet, og vi skal gjøre det vi kan for at lunsjen eller en liten pause med ferske bakervarer blir dagens høydepunkt, sier Gisle Pettersen, regionssjef vest i Søtt+Salt.

Første Søtt+Salt håndverksbakeri

Søtt+Salt skal blant annet drive husrestauranten i eiendommens 2. etasje. Her finnes også et tilhørende chambre séparée som vil egne seg godt for private arrangementer og møter. I Nygaarden kommer et helt nytt håndverksbakeri med utsalg som vil gjøre Søtt+Salts velkjente bakervarer lettere tilgjengelig for bergensere gjennom å tilby ferske bakervarer og kaffe syv dager i uken. Dette vil bli et flott tilskudd til området som vil bidra til aktivitet på gateplan rett ovenfor bybanestoppet Nygård. Det blir Søtt+Salts første bakeriutsalg i Bergen sentrum.

I september 2021 ble det kjent at 4Service også skal utvikle og drifte servicetilbudet ved Entras eiendom Tollgaarden i Oslo.

Powered by Labrador CMS