Vervet er for tiden en svær byggeplass ved Tromsøbrua. Men om noen år vil dette være en ny bydel med over tusen innbyggere. Og planen til utbyggerne er at disse tusen menneskene skal ha sin egen bydelsbaker, skriver Nordlys.

Ragni Løkholm Ramberg og Ørjan Ånesen i Total Eiendom forteller til avisen at de er på jakt etter en baker eller konditor som kan levere «en tjeneste som ikke finnes i Tromsø per i dag».

– Oppgaven vi ønsker å finne noen til, er todelt. Den første er enkel: å fylle et næringslokale på Vervet med bakeri og utsalgssted. Men vi vil også ha noen som kan levere ferskt brød, frokost, ja – og kanskje litt ferskpresset juice på døra til de som bor her på Vervet, sier Ramberg.

Han forteller også at utviklingen av en egen Vervet-app allerede er i gang. Gjennom appen skal det være mulig å bestille ferskt brød levert på døra i bydelen – i tillegg til andre tjenester.

Bygget som bakeriet vil få plass i skal ferdigstilles i årsskiftet 2019/2020 – som en del av byggetrinn én. Så for Ramberg og Ånesen gjelder det å finne riktig person kjapt – slik at vedkommende kan være med på å utvikle lokalene etter sitt eget behov.

– De får styre mye selv. Lokalene skreddersys, sier Ånesen.