– Vi gleder oss til å presentere et spennende program i år og lover en dag fylt med inspirasjon, sier salgsdirektør Industri & Bakeri i Norgesmøllene, Elisabeth Viken Klokkervold.
– Vi gleder oss til å presentere et spennende program i år og lover en dag fylt med inspirasjon, sier salgsdirektør Industri & Bakeri i Norgesmøllene, Elisabeth Viken Klokkervold.

Snart klart for Møllerens Inspirasjonsdag nummer åtte

Møllerens Inspirasjonsdag 2023 arrangeres på Gamle Logen i Oslo 21. september. Det er den åttende i rekken og det er fortsatt noen få ledige plasser til arrangementet.

Publisert Sist oppdatert

Vi er godt fornøyde med påmeldingen til årets arrangement og gleder oss til å samle aktører som jobber med korn som råvare i en eller annen form.

Møllerens Inspirasjonsdag har befestet seg som en bransjedag der kollegaer fra dagligvare, bakeri, storhusholdning og industri møtes på samme arena. Som avslutning på dagen deles Møllerens Inspirasjonspris ut. Vinneren er en godt bevart hemmelighet til utdelingen. Tidligere vinnere er Morten Schakenda (2017), Øyvind Lofthus (2018), Lærerne i baker- og konditorfaget i Norge (2019), Baker Hansen AS (2021) og Utøverne på Baker og Konditorlandslaget (2022).

På årets inspirasjonsdag skal det ses nærmere på de siste trendene og hvordan bransjen kan manøvrere i et marked i rask endring og med stadig mer bevisste forbrukere.

– Vi er godt fornøyde med påmeldingen til årets arrangement og gleder oss til å samle aktører som jobber med korn som råvare i en eller annen form. Våre gjester har fra første gang dagen ble arrangert i 2015 gitt oss mye ros og gode tilbakemeldinger på dette arrangementet. Vi gleder oss derfor ekstra til å presentere et spennende program i år og lover en dag fylt med inspirasjon, sier salgsdirektør Industri & Bakeri i Norgesmøllene, Elisabeth Viken Klokkervold til Bakeri.net.

Klokkervold opplyser at det fortsatt er noen få plasser til arrangementet.

Slik er årets program

Norges nye muligheter – vår rikdom gir oss unik frihet til å forme det norske samfunnet fremover
Jan L. Andreassen, sjefsøkonom i Eika Gruppen

Pannekaker kan redde verden
Petter Gulli, forfatter og bærekraftsekspert

Matsikkerhet og nye trender i matproduksjon
Øyvind Fylling-Jensen, tidl. administrerende direktør i Nofima

AI på menyen: slik revolusjonerer kunstig intelligens næringsmiddelindustrien
Morten Goodwin, informatiker og professor ved Universitetet i Agder

Forbrukertrender
Louise Byg Kongsholm, CEO og trendforsker i PEJ Gruppen

Smak som inspirasjon
Rasmus Bredahl, tidligere kokk og matkonsulent for Madkonsulenten

KulTur
Sigurd Granmark, ledertrener og tidligere leder av Adidas-gruppen

Årets konferansier er en av Norges mest populære foredragsholdere, Per Henrik Stenstrøm.

På kvelden blir det middag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris.

Morten Schakenda fikk Møllerens Inspirasjonspris 2017 som den aller første. Siden har flere gode inspiratorer i bransjen fått utmerkelsen.
Morten Schakenda fikk Møllerens Inspirasjonspris 2017 som den aller første. Siden har flere gode inspiratorer i bransjen fått utmerkelsen.
Powered by Labrador CMS