Urkraft fra Møllerens

Møllerens lanserer en ny serie naturlige produkter basert på urkornet havre, som heter urkraft.

Publisert Sist oppdatert

Havreproduktene retter seg mot de som ønsker et kosthold med mer grove kornprodukter, som anbefalt av helsemyndighetene.

– Våre nye havreprodukter er både raske å lage, gjør godt og smaker godt. Møllerens Urkraft Havregryn er utviklet med utgangspunkt i vår kunnskap om korn og for norske smakspreferanser, sier Jan Tvinnereim, salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene.

Kort tilberedningstid

Urkraft Havregryn Lettkokte er havregryn hvor havren er delt til mindre kornbiter. Disse kan brukes til både til grøt og baking, med rask tilberedningstid på kun 3 minutter.

Urkraft Grøtgryn er ekstra tynne havregryn som er ekstra tynne samt røstet litt ekstra for en rundere smak, en mer kremet konsistens og en raskere tilberedningstid på kun 1 minutt. Grøtgrynene trenger ikke oppkok, bare hell varm melk eller vann over. Innen 1 min har du en kremet og god grøt. Grøtgryn kan også nytes kald med for eksempel melk eller yoghurt. Møllerens tilbyr to varianter; naturell og med blåbær – naturlig rik på antioksidanter.

Urkraft fra Møllerens er 100 prosent norsk havre dyrket i Solør. Gjennom sitt gode jordsmonn og riktig temperatur er dette området spesielt godt egnet for dyrking av fyldige gode havrekorn.

Powered by Labrador CMS