Travel tid for Granum Bakeri

Allerede før åpningsseremonien merker Granum Bakeri på Lillehammer positiv effekt av Ungdoms-OL.

Publisert Sist oppdatert

– Vi merker økt etterspørsel allerede. Det er kjempemorsomt, og vi gleder oss til Ungdoms-OL starter for fullt, sier Hilde Granum, som er eier og daglig leder av Granum Bakeri i Lillehammer.

 

Folksomt i byen

Granum har ett bakeri og fem utsalgssteder i OL 94-byen, hvor det nå er klart for et nytt OL: Ungdoms-OL – Lillehammer 2016. Fredag kveld er det offisiell åpningsseremoni, og det er prinsesse Ingrid Alexandra som skal tenne OL-ilden.

1100 utøvere i alderen 15 til 18 år skal konkurrere i de olympiske vinterdisiplinene frem til 21. februar. I tillegg til utøverne selv, vil også mange frivillige, familiemedlemmer, presse og publikum oppholde seg i Lillehammer under Ungomds-OL. Og alle må jo ha mat…

 

Mer til hoteller

Granum forteller at byens hoteller tok kontakt med bakeriet for en god stund siden – for å gjøre avtaler om økt levering og tidligere levering under Ungdoms-OL.

– Hotellene har bestilt mye mer brød, men også mer marsipankaker, tebriks, donuts og croissanter, forteller hun.

De som vanligvis jobber deltid i Granum Bakeri, kommer til å jobbe mer eller mindre fulltid under Ungdoms-OL. Det blir også utvidet åpningstid hos Granum i gågata fordi det er mye som skjer på kveldstid.

– Det blir spennende dager fremover. Vi regner med økt omsetning, som forhåpentligvis også vil gi litt på bunnlinjen, sier Hilde Granum.

Powered by Labrador CMS