Tok ikke ut lønn på to år – legger ned konditoriet

Den populære kakebloggeren  Anne Brith Davidsen legger nå ned konditoriet sitt Villa Perlesukker,  for godt.

Publisert Sist oppdatert

– Det gikk ikke lenger. Det ble økonomisk nødvendig for meg å stenge konditoriet. Jeg tok ikke ut lønn på to år, forteller Anne Brith Davidsen, til Romerikes blad.

Anne Brith gikk helt til finalen i TV3-programmet «Hele Norge baker» i 2013, men ble slått av Ida Gran-Jansen. Etterpå startet Anne Brith sitt eget konditori på Sørumsand, som fikk navnet Villa Perlesukker.
– Jeg hadde allerede en bakeblogg med det navnet, og jeg hadde sånn tro på konseptet, sier hun til avisen.

Men etter to år velger hun å dra inn årene – da hennes seks ansatte hadde fått lønn var det ingenting igjen til henne. Og som alenemor til fire barn ble det for tøft for den populære bloggeren. Men hun kommer til å fortsette å blogge, nå under domenet annebrith.no. I tillegg har hun valgt å bli en del av United Bloggers, som gjør at hun har et team i ryggen, og lønn.

– I april kjøpe jeg domene annebrith.no og ble en del av United Bloggers. Det føles godt å ha et team i ryggen, og det gir bedre resultater. Jeg har en av Norges mest besøkte blogger i dag, og ligger på topp 20-lista med 10.000 unike brukere hver dag, sier hun.

Fortsatt er det mange som ønsker at Anne Brith skal bake for dem.
– Folk kom jo kjørende helt fra Røros for å hente kaker hos meg. Nå henviser jeg de som vil bestille kaker videre til noen jeg vet er flinke. Så får vi se hva framtida bringer, sier hun.

Bloggeren har 42.000 følgere på Instagram og 22.000 på Facebook, skriver avisen.

Powered by Labrador CMS