Sveba Dahlen ny leverandør av TurboChef

I januar neste år lanserer Sveba Dahlen fire nye fast food-ovner fra amerikanske TurboChef.

Publisert Sist oppdatert

TurboChef er et innovativt og internasjonalt etablert varemerke med røtter i hurtigmatens hjemland, USA. Siden starten i 1991 har TurboChef Technologies vært med på å definere hurtig matlaging med sine allsidige, brukervennlige og energieffektive ovner.

Nå er det klart at svenske Sveba Dahlen blir ny forhandler av ovner fra TurboChef. Sveba Dahlen vil i første omgang tilby fire ulike typer TurboChef-ovner, opplyser selskapet i en pressemelding. Nyheten lanseres offisielt på Sveba Dahlens stand under Kistamässan 30. til 31. januar i neste år.

— Vi gleder oss til å utvide konseptet vårt mot restauranter og kafeer med mindre, men utrolig effektive ovner, sier administrerende direktør i Sveba Dahlen, Peter Larsson i pressemeldingen.

De fire ovnene som Sveba Dahlen satser på i første omgang, er alle enkle å bruke. Modellen HhC 2020 kan steke opptil 60 pizzaer i timen, mens toetasjesovnen Double Batch er perfekt for servering av fast food over disk. Den fargesterke modellen Fire gir en ekstra rustikk touch til pizzaene og baker i opptil 450 grader. Eco er en mindre benkmodell på bare 40,9 centimeter. Alle ovnene er ventilasjonsløse, noe som gjør at de i prinsipp kan plasseres hvor som helst.

— Ovnene fra TurboChef lager maten raskere og med et jevnt resultat, uten at det går utover kvaliteten. Det passer veldig godt sammen med Sveba Dahlens verdier, sier Larsson.

Horni Bakteknikk, som deleies av Sveba Dahlen, har under vurdering om produktet også skal selges gjennom dem i det norske markedet.

Powered by Labrador CMS