Steike ta utvider

Asgeir Stangnes har flyttet Steike ta surdeigsbakeri inn i et større lokale, og i tillegg har han ansatt baker nummer to.

Publisert Sist oppdatert

Asgeir Stangnes startet i fjor Steike ta surdeigsbakeri på et 7,5 kvadratmeter stort rom i sitt eget hjem. I sommer flyttet han bakeriet til et større lokale i Olsrød Park i Tønsberg, og der får han snart selskap av en annen baker.

Stangnes forteller til Tønsbergs Blad at han gleder seg til å få litt hjelp, siden han har jobbet veldig mye det siste året og etterspørselen stadig øker. Ikke bare er kundene fornøyde med smaken og kvaliteten på brødene, men noen har også opplevd positive helseeffekter.

– Vi har hatt kunder her som har slitt med tarmproblemer, som for eksempel irritabel tarmsyndrom. De har kommet og sagt de endelig kan spise brød igjen, forteller Stangnes til avisen.

Brødene hos Steike ta bakes med økologisk mel, frø, uraffinert salt og kortreiste egg. Surdeigsbakeren har en stamme på fire til fem brød, men nå har han også utvidet sortimentet med kanelsnurrer og såkalte «coffee buns».

– Det er to produkter som har blitt veldig populære, forteller Stangnes.

 

 

Powered by Labrador CMS