Starter nytt bakeri i Halden

Anders Viken fra Spenst og Espen Halkjær fra Motz Konditori satser på å åpne et nytt og framtidsrettet bakeri i oktober.

Publisert Sist oppdatert

I tre år har Anders Viken og Espen Halkjær drømt om å gjøre noe med de tomme lokalene under treningssenteret Spenst Høvleriet i Halden, og nå har de to travle gründerne endelig fått tid til å gå løs på oppgaven. Planen er å åpne et nytt og fremtidsrettet bakeri der i oktober. Det skal bli et kaféutsalg med egen produksjon, og de har allerede ansatt en baker, skriver Halden Arbeiderblad.

Bakeriet skal ha en åpen løsning, slik at gjestene kan følge med på produksjonen. De ser for seg å sette opp sofagrupper, slik at man kan være i lokalet uten å føle at man sitter på utstilling. I tillegg skal det være sitteplasser på brygga.

– Vi vil at det skal bli et moderne og hipt sted, der man får lyst til å sette seg ned. Et sted det er ålreit å være, sier Viken.

Når det gjelder varene, er de opptatt av å tenke litt utenfor boksen og kunne tilby noe for enhver smak.

– Det er mye fokus på å spise riktig og være bevisst på hva man spiser, og vi ønsker å komme med et konsept som matcher med det. Derfor vil vi ha allergivennlige alternativer og et tilbud som inneholder både glutenfritt, lavkarbo, proteinrikt og vegetar. Kanskje også smoothie- og isbar, forteller Viken.

 

Powered by Labrador CMS