Søte bidrag fra Condifa

Det skjer mye spennende hos råvareleverandøren Condifa AS om dagen, først opp er det sjokoladekurs for konditorer.

Publisert Sist oppdatert

Det er mye godt å velge i mellom hos Condifa AS, og i deres lokaler i Drammen arrangeres det to spennende konditorkurs i løpet av høsten. 13-14. oktober er det fokus på bruk av sjokolade i porsjonskaker og desserter. I samarbeid med Icam Cioccolato og Morten Carlson fra Condelica vil Condifa vise effektive metoder å produsere monoporsjoner på, ved hjelp av råvarer fra Icam og andre leverandører. Det er satt opp to like dagskurs fra 09.00-17.00.

Men det er ikke bare sjokolade det dreier seg om, Gelato er absolutt en populær søtsak og hos Condifa er det ingen unntak.
– Vi har kunder over hele landet, så det skal være mulig å få en deilig italiensk Gelato dersom du befinner deg Oslo eller hos Ullis i Isfjorden, smiler Birgitte Sævold hos Condifa. 

Råvareleverandøren har både ismaskiner og isbaser i alle priserklasser og størrelser. Og i uke 45 blir det også is-kurs i Drammen.
– Da kommer eksperten Maurizio fra vår leverandør i Italia og skal holde to kurs. Han var her i sommer da vi installerte en hel haug med nye ismaskiner i vårt showrom, forteller Birgitte.

På kursene i uke 45 vil Maurizio vise de nye konditori maskinene Condifa har fått agentur på, med alle de forskjellige bruksområdene de har. Med disse maskinene kan man lage ganache, vaniljekrem, syltetøy, vannbakkels, risotto, gelato og mye mer. Kurset holdes på engelsk, men spørsmål kan besvares på norsk, fransk og italiensk også, melder Condifa.

Det er satt opp to like dagskurs:

Torsdag 5/11, kl 09:00-17:00
Fredag 6/11, kl 09:00-17:00

Kurset koster kr. 2.000 ex. mva og inkluderer det du trenger på kurset. Vi spanderer lunsj.
Påmelding kan gjøres på epost til birgitte@condifa.no eller per fax til 32 84 84 58

Powered by Labrador CMS