Skoglund slutter i Din Baker

Administrerende direktør slutter i Din Baker. Han tiltrer i løpet av neste halvår som administrerende direktør i rørleggerkjeden Comfort.

Publisert Sist oppdatert

Vidar Skoglund har vært i stillingen som administrerende direktør i Din Baker i seks år. På denne tiden har han vært sentral i en betydelig ryddeprosess i selskapet.

Greit tidspunkt

– Det har vært en tøff og vanskelig jobb med mange ting som har skjedd underveis. Jeg er veldig godt fornøyd med at vi har landet det og har ryddet opp. Dette kulmineres med at de to gjenværende selskapene i Din Baker planlegger å fusjonere. Når det er gjort, er vi helt i mål. Samtidig har vi også gjort opp alle krav. Det er slik sett et greit tidspunkt å gi seg og overlate roret til noen andre.

– Samtidig er Din Baker veldig mye annerledes i dag enn da jeg kom inn og det som var tanken på det tidspunktet. Når jeg nå går til Comfort, får jeg også jobbe med et litt større spekter av oppgaver knyttet til et felles merkenavn, felles butikksystem og felles markedsføring, sammen med et kjedekontor bestående av 10-12 personer med ulike ansvarsområder. For min del er dette en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Vidar Skoglund til Bakeri.net.

 

En tid for alt

– Det er alltid vemodig å slutte i en bransje man har blitt glad. Det blir trist å forlate en medlemsmasse som jeg har lært å kjenne og blitt glad i, men det er en tid for alt. Nå er selskapet i en fase der ny leder vil få muligheten til å påvirke veien videre, sier Skoglund.

Skoglund har seks måneders oppsigelse og vil tiltre stillingen i Comfort senest 1. juli 2017. Styret har allerede startet prosessen med å finne Skoglunds etterfølger.

Powered by Labrador CMS