Satser stort på større lokaler

Råde bakeri flytter inn i de tidligere lokalene til Peppes Pizza på Rygge storsenter.

Publisert Sist oppdatert

Alt blir litt større når Råde Bakeri og Konditori åpner i nye lokaler på Rygge storsenter i oktober. Lokalene blir større, menyen større og antallet sitteplasser øker betraktelig fra rundt 70 i dag til 110. Det skriver Moss Avis.

– Dette er kjempespennende og en stor satsing fra vår side, kommenterer daglig leder i Råde bakeriutsalg AS, Laila Fredriksen.

Varm og sunn

Hun gleder seg til å kunne ta imot flere gjester og til å kunne tilby flere varme og sunne retter, noe kundene i større og større grad etterspør.

– Vi merker at kundene våre etterspør mer varm mat og sunn mat, og det er det viktig at vi lytter til. Derfor blir det mer av dette på menyen, samt en del vegetarretter. Og med større kjøkken skal det oftere lukte fersk bakst hos oss, sier Fredriksen.

Det nye bakeriutsalget på Rygge storsenter ligger bare noen meter fra det gamle. Utseendemessig vil det ligne på butikkene i Mosseporten og Borg Amfi i Sarpsborg.

– Det blir lunt og fint, helt nye møbler og til og med peis, sier Maria Pettersen, som blir daglig leder for det nye utsalget.

 

Powered by Labrador CMS