Over og ut med konkurs

Måtte kaste deig og halvferdige kaker i søpla på grunn av konkurs.

Publisert Sist oppdatert

Celinas Bakeri & Konditori AS i Lierbyen er slått konkurs på grunn av manglende innbetaling av merverdiavgift. Ved konkursåpning 2.juni var det fem ansatte ved i bakeriet, skriver Drammens Tidende.
– Butikken gikk egentlig bra den, men uheldige omstendigheter ødela. Først ble det problemer med regnskapsføringen etter et samlivsbrudd, dernest ble det driftsstans på et par maskiner, sier advokat Knut Halvard Austad som er oppnevnt som bobestyrer.

Selskapet ble etablert i juni 2012, og i første hele driftsår 2013, hadde selskapet en omsetning på 2,9 millioner kroner med et resultat før skatt på 265.000 kroner. Godkjent regnskap for 2014 foreligger ikke, skriver avisen.
– Det er lite verdier i boet. Det var en del deig og halvferdige kaker i bakeriet, og vi forsøkte å få disse bakt for å få solgt på blant annet Lierdagene, men det lyktes ikke. Derfor måtte det aller meste gå i søpla, og det er jo synd fordi det er jo snakk om mange gode varer, sier Austad.

Til sammen fikk han kun solgt varer for 4.000 kroner. Maskinene er eid av et annet selskap kontrollert av daglig leder og eier.
– Det er et ønske om å starte opp igjen, men det får bli opp til gårdeier, sier bobestyreren til Drammens Tidende.

Powered by Labrador CMS