Odds Konditori støtter leteaksjon

Odds Konditori sørger for ferskt brød til familien og de andre frivillige som leter etter den forsvunne Svein Greaker Bellmann.

Publisert Sist oppdatert

Svein Greaker Bellmann har vært savnet siden natt til 1. januar. Etter en nyttårsfest var han på vei til en båt for å legge seg. Han ble observert på et overvåkningskamera i havnen midt på natten, men der stopper alle spor.

Politiet avsluttet søket etter den forsvunne 60-åringen etter et par dager, men familien har ingen planer om å gi seg før de har funnet ham, skriver Fredrikstad Blad. De har nå lett etter den forsvunne faren, svigerfaren og vennen i over tre uker – takket være økonomisk støtte og hjelp fra frivillige og næringsliv i området. En av bedriftene som bidrar til leteaksjonen er Odds Konditori.

— Odds Konditori har holdt oss med brød hele måneden. I tillegg til at vi får komme og hente varer som er igjen på slutten av dagen, baker de ekstra om morgenen så vi har ferskt brød hele dagen. Det er så mange som hjelper oss, og det har alt å si for at vi skal kunne fortsette å lete, forteller Martin Sveberg til avisen.

 

Powered by Labrador CMS