Nordisk bakerisuksess i London

Kaffebarkjeden Nordic Bakery fortsetter utvidelse av sin drift i London og har nylig åpnet sitt fjerde utsalg.

Publisert Sist oppdatert

Nordisk mat klinger godt i Englands hovedstad og kjeden Nordic Bakery gjør det bra og opplever økende popularitet, melder bristiske premierhospitality.com

Kjeden, som satser på kaffe og Nordiske bakervarer og matretter, åpnet nylig sitt fjerde utsalg i på Seven Dials, Covent Garden og har allerede blitt en stor hit, skriver nettavisa.

Utsalget er lokalisert på den nordlige enden av Neal Street, og butikken er perfekt plassert for å dra nytte av tre viktige kundegrupper; arbeidere i området, lokale innbyggere og turister.

Må ha den rette atmosfære

Miisa Mink, medeier av Nordic Bakery, forteller premierhospitality.com om det siste tilskuddet til virksomheten:

– Våre tre første butikker har vært vellykkede og ga oss selvtillit til å åpne en fjerde. Vi hadde egentlig planlagt å åpne et fjerde bakeri før, men det tok lenger tid enn forventet å finne riktig sted. Innenfor vårt segment er det viktig å finne områder som skaper den rette atmosfære, og vi er veldig fornøyd med vårt nye utsalg.

Nordic Bakery har opparbeidet seg et godt rykte for sine kanelboller, sammen med andre skandinaviske småkaker og annet bakverk. De selger også mørke rugsmørbrød, skandinaviske salater og frokost. De tre andre steder i kjeden er lokalisert på Golden Square, New Cavendish Street og Dorset Street.

Nordisk i vinden

– Tilbakemeldingene på det nye stedet har vært veldig bra så langt. I mars har vi vært i drift i ti år og vi var de første som satset på nordisk mat- og bakervarer i området. Siden har den nordiske matscenen vokst og vår fjerde kaffebar i Covent Garden viser at det er vi som leder an i denne trenden, sier Mink til premierhospitality.com .

Powered by Labrador CMS