Når hevnen er søt…

Trollcakes er et nystartet amerikansk bakeri- og detektivbyrå.

Publisert Sist oppdatert

Et nettroll er i følge Store norske leksikon «en person som har glede av å forstyrre og manipulere kommunikasjon på internett, for eksempel ved å skrive provoserende innlegg i et kommentarfelt eller føre diskusjoner på avveie ved å ta opp temaer som ikke har noe med saken å gjøre». Med utsagn som ofte er hetsende og hatefulle kan nettroll skape mye frustrasjon og sinne. Man får kanskje lyst til å ta hevn…

Foto: Trollcakes

Foto: Trollcakes

Det er her det New York-baserte bakeriet og detektivbyrået Trollcakes kommer inn i bildet. Selskapet tilbyr tre ulike tjenester.

For dem som kjenner nettrollets identitet, er det bare å sende kommentaren og vedkommendes adresse til Trollcakes, som deretter lager en kake med den aktuelle kommentaren på og leverer den hjem til nettrollet. For dem som har fått en kommentar fra et nettroll de ikke kjenner identiteten til, kan Trollcakes tilby sine detektiv-tjenester for et tillegg i prisen. Trollcakes tar da jobben med å spore opp nettrollets navn og adresse. Det tredje tilbudet kalles «Tiny Hands Special». Her velger kunden ut en Twitter-melding fra president Donald Trump, som Trollcakes omgjør til en kake og sender til Det Hvite Hus.

På nettsiden sin opplyser Trollcakes at trollkakene faktisk smaker godt, selv om de ser slemme ut. Selskapet leverer kaker til adresser overalt i USA.

Powered by Labrador CMS