Nabokrangel i Rygge

Det er dårlig stemning mellom de to naboene Halmstad konditori og Ali's drømmekaker i Rygge.

Publisert Sist oppdatert

Etter to konkurser startet Bjørn-Ali Abdullah, som er kjent fra blant annet «Kakekrigen» og «Hele Norge Baker», opp igjen sitt eget konditori i 2016. Ali’s drømmekaker er en bedrift som både lager kaker på bestilling, holder kurs, driver kafé og selger kakeutstyr.

Halmstad konditori er naboen til Ali’s drømmekaker, og Moss Avis har i sommer skrevet om den dårlige stemningen mellom de to konditoriene. Kjernen i konflikten er parkeringsplassene, og striden har blusset opp igjen i sommer fordi Abdullah har bygd et høyt gjerde mellom kafeene og nekter naboens kunder å bruke parkeringsplassen hans.

Huseier Bjørn Myrås, som Halmstad konditori leier lokaler av, har sendt en klage til Rygge kommune angående det høye gjerdet. Siste nytt i saken er at kommunen har varslet huseier Ali Sardar, som Abdullah leier av, om at gjerdeveggen strider med både vegloven og plan- og bygningsloven. Sardar har fått beskjed om at de har frist frem til 26. juli på enten å rive den tre meter høye veggen eller søke om tillatelse til at den kan få stå, skriver Moss Avis.

 

Powered by Labrador CMS