Majas kaffebar til salgs

Pål Taklo har lagt ut kaffebaren til salgs. Alt inventar følger med for 1,7 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Kaffebaren, som ligger på Amfi-senteret i Larvik, har vært i Pål Taklos eie i flere år, men nå har han fått hendene litt for fulle. Han driver, foruten Majas Bakeri og kaffebar, restauranten Bedehuset samt at han sitter i styret i Din Baker, skriver Østlands-Posten.

– Det er ingen dramatikk bak dette. Majas Kaffebar på Amfi går veldig bra. Det handler om min prioritering av tid. Jeg driver med Bedehuset, som tar mye av min tid. I tillegg til at Majas Bakeri på Torstrand har hatt en enorm vekst i det siste. Da blir det litt mye å gjøre for meg, sier Taklo til avisa.

Leter etter seriøs driver

Nå leter Taklo etter en seriøs driver til kaffebaren på Amfi-senteret.

– Leiekontrakten min går ut i juni 2019, så jeg har god tid. Jeg kommer til å drive det videre til da, hvis ikke den riktige kjøperen dukker opp. Det må være en seriøs driver, som også Amfi må godkjenne.

– Dette er en komplett utstyrt kafé og kaffebar. Jeg vil også kunne bistå med oppstartshjelp og rådgivning i startfasen, hvis det skulle være behov. Vi vil også kunne tilby ferske bakervarer fra bakeriet, hvis det er ønskelig for den nye eieren, sier Taklo.

Navnet følger ikke med

Selve navnet ”Majas” følger ikke med i salget. Ny driver må finne sitt eget navn på serveringsstedet.

– Jeg ønsker ikke å selge navnet. Det har jeg gjort tidligere, og da har jeg følt at jeg ikke har hatt kontroll på noe man har brukt flere år på å bygge opp, sier Taklo.

 

 

 

Powered by Labrador CMS