Lyst å eie bakeritomt?

En eiendom på om lag 14 mål mellom Hamar og Elverum er til salgs, trolig for rundt 75 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen ligger på Stange, midt mellom mellom E6 og riksvei 3 mot Elverum og Østerdalen. Eieren er Norgesbakeriene Eiendom AS, et selskap som er 100 prosent eid av Agri Eiendom AS. Selger er altså Agri Eiendom.

Brutto leieareal er 6260 kvadratmeter. Brutto leie ved årsskiftet er på om lag 6 millioner kroner, som tilsvarer 960 kroner per kvadratmeter.

 

Agri Eiendom er selger
Adressen til salgsobjektet er Solvinvegen 153 (bildet), som ligger på Stange, midt imellom E6 og riksvei 3 mot Elverum og Østerdalen.

Det formelle salgsobjektet er et nystiftet single purpose-selskap som kun skal eie Solvinvegen 152.

Utleier dekker utvendig vedlikehold, inklusive fasadevask, samt forsikring, eiendomsskatt og utskifting av tekniske installasjoner som ikke lenger kan vedlikeholdes på en regningssvarende måte.

 

Langsiktig avtale med Mesterbakeren
Bakeriet ble etablert i 2010 og utvidet i 2014. En kjøper kan se frem til en 16-årig leieavtale med Mesterbakeren AS, som deretter har rett til å forlenge leiekontrakten i fem år til markedsleie.

Innlandet Næringsmegling som har salgsoppdraget, ønsker ifølge NE nyheter, ikke å gå ut offentlig med noen prisantydning.

Forutsetter man netto leieinntekter rundt 5,6-5,7 millioner kroner, og et netto direkteavkastningskrav – yield – i området 7,5 prosent, tilsvarer dette imidlertid en salgssum i området 75 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS