Lær av de beste

Det er satt opp fire nye kurs med utøvere på Baker- og Konditorlandslaget denne våren.

Publisert Sist oppdatert

Baker- og Konditorbransjens landsforening, BKLF, inviterer til nye kurs med noen av de beste bakerne og konditorene på landslaget.

Porsjonskaker med sjokolade

18. mars holder Vibeke Løseth kurs i porsjonskaker med sjokolade hos Baker Brun i Bergen. Kurset varer i åtte timer, og deltakerne vil få lære om sammensetninger av smak og oppbygging av porsjonskaker, fortrinnsvis innen sjokolade.

Rullede deiger

21. mars holder Erlend Løken Volden kurs i rullede deiger på Sørumsand videregående skole. Kurset varer i ni timer, og her vil deltakerne få kunnskaper om hva som kjennetegner de forskjellige grunndeigene. Videre vil de lære teknisk bruk av smør i kjevlede deiger og få inspirasjon til å lage eget fyll.

Brødskulptur

22. mars, også på Sørumsand videregående skole, holder Ivar Bakke og Trude Beate Brendehaug kurset «Lær å lage brødskulptur». Her vil deltakerne få de grunnleggende kunnskapene om hvordan man planlegger og bygger en brødskulptur – fra idé til spektakulær showpiece. De vil lære om sammensetning av deiger og enkle, men geniale teknikker for å skape den rette «wow-effekten».

Sjokoladeskulptur

26. april holder Vibeke Løseth og Tonje Holtungen kurs i skultptur/showpiece i sjokolade hos Condifa i Drammen. Deltakerne vil i løpet av ni timer lære seg det grunnleggende for hvordan man planlegger og bygger elementer i en skulptur av sjokolade.

I april kan du lære å lage sjokoladeskulptur av Norges beste konditor, Tonje Holtungen.
I april kan du lære å lage sjokoladeskulptur av Norges beste konditor, Tonje Holtungen.

 

Powered by Labrador CMS